Obnoviť stránku

Sylvanian Families Obývacia izba Deluxe súprava

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sylvanian Families Obývacia izba Deluxe súprava

Po dlhom dni strávenom hraním sa na lúke alebo v lese si môžu zvieratká zo Sylvanian Families odpočinúť v útulej obývacej izbe. Táto súprava obsahuje 35 skvelých doplnkov, ktoré sú detailne spracované a verne kopírujú naozajstný nábytok. Zlatým klincom celej izby je štýlový krb, ktorý po vložení dvoch AAA batérií plápolá. Figúrky nie sú súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava obsahuje 35 rôznych doplnkov
  • Kvalitné a detailné spracovanie
  • Vytvorí útulnú atmosféru domova
  • Priestranné kresielka poslúžia mnohým figurkám
  • Krb na baterky plápolá

Pravá rodinná pohoda v Deluxe obývacej izbe

Figúrky sa môžu posadiť na pohovke či jednom z dvoch kresielok so zaujímavým vzorom. S pomocou polienok zapália oheň v krbe a do ruky vezmú časopis, alebo sa pozrú na obraz všetkých Sylvanian obyvateľov a spomínajú na spoločné zážitky. A keď sa im začne cnieť po kamarátoch, vezmú do ruky telefón v retro štýle a pozvú ich na šálku kávy a niečo dobré pod zub. Súčasťou balenia je aj skrinka s otváracími dvierkami, hodiny a veľa iných drobných doplnkov. Všetko je perfektne sladené ako štýlom, tak materiálom, a dokopy vytvára útulnú a krásnu izbu.

Rozmery:
30 × 17 × 6 cm

Odporúčaný vek:
3+ rokov

Parametre a špecifikácia

Výška hračky

Výška hračky 30 cm
Kód:  HRAif1567
Produktové číslo:  5054131050378

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19