Obnoviť stránku

Sylvanian Families Dedinská Pizzeria

Sylvanian Families Dedinská Pizzeria

V Sylvanian dedinke bývajú zvieratká, ktoré rady chodia do pizzerie na skvelú pizzu. Štýlová dedinská pizzeria je vybavená veľkou pecou, pultom, nástrojmi na prípravu pizze, pizzami a tiež stolom a stoličkami. Pizzeriu možno dispozične meniť – zvoliť väčšiu predzáhradku alebo zväčšiť vnútorný priestor pizzerie, tým si užívať viac a viac zábavy. Families dedinskú pizzeriu je možné kombinovať s ďalšími domami Sylvanian Families (predajné samostatne) a vytvoriť tak celú ulicu. Prepojením možno vytvoriť väčšie hracie možnosti. Sylvanian Families dedinská pizzeria rozvíja detskú fantáziu a je vhodná pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti Families dedinskej pizzerie Sylvanian Families

  • Dedinská pizzeria značky Sylvanian Families
  • Set obsahuje –veľkú pec, pult, nástroje na prípravu pizze, pizze a stôl a stoličky
  • Krásny dizajn, nostalgický nádych
  • Hranie s hračkami Sylvanian Families učí deti sociálnemu cíteniu, rozvíja fantáziu a emócie
  • Figúrky zvieratiek nie sú obsahom balenia
  • Dedinská pizzeria Sylvanian Families je vhodná pre deti od 3 rokov

Hračky Sylvanian Families

Hračky tejto kolekcie sú vyrábané už od roku 1985 a milujú ich deti z celého sveta. Príroda, rodina a láska, to je základným konceptom všetkých týchto hračiek. V Sylvanian dedinke žijú všetky zvieratká v blízkosti prírody, dieťa si môže vytvárať rôzne príbehy a rozvíjať tak fantáziu, myslenie a sociálne zručnosti. V Sylvanian dedinke nájdete domy, obchody, nábytok, doplnky a zvieratká – všetko vyrobené a premyslené do najmenšieho detailu. „Evergreenové“ hračky ponúkajú malým dievčatkám rovnaké možnosti, ako majú pri hraní s bábikami a navyše podporujú zdravú hru.

Obsah balenia:
Hlavná budova, podlaha, dve časti plotu, malé a veľké okno, pec na pizzu, lopata na pizzu, predajný pult, 2 taniere, valček na cesto, krájač pizze, mlynček na korenie, strúhadlo na syr, paradajková pizza celá a krájaná, pizza s morskými plodmi celá a 3/4, 2 kúsky pizze s morskými plodmi, soľ, 2 stoličky, menu

Rozmery domu:
26 × 23 × 10 cm


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif14007
Produktové číslo:  5054131053249

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01