Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SXT ZX-10000B

4,0 13 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SXT ZX-10000B

Ozónový generátor STX ZX-10B je kompaktný čistič vzduchu, ktorý úplne bezpečne z okolitého prostredia odstráni vírusy, vrátane koronavírusu, baktérie, plesne či ďalšie mikroorganizmy. Eliminuje takisto aj najrôznejšie alergény a pachy, ako je cigaretový dym, benzén alebo toluén. Generátor STX môžete pomocou časovača nastaviť až na 2 hodiny činnosti, ktorá je takmer bezhlučná. So svojím vysokým výkonom, 10 000 mg/h je vhodný na dezinfekciu väčších priestorov firiem, čakární, ordinácií, hotelov a ďalších viac zaťažovaných miest. Jeho používanie nie je nebezpečné pre zdravie človeka, vzduch zanecháva úplne čistý a dezinfikovaný. Ozónový generátor STX ZX-10B má jednoduché ovládanie, jeho konštrukcia je veľmi odolná a vďaka praktickému uchu je ľahko prenosný. Generátor pracuje s keramickou doskou, ktorú je nutné po zhruba 5 až 6 000 hodinách činnosti vymeniť.

Kľúčové vlastnosti generátora ozónu STX ZX-10B

  • Kompaktný čistič vzduchu, ktorého činnosť je 100 % šetrná k prírode
  • Generátor ozónu STX ZX-10B odstraňuje zo vzduchu všetky vírusy, plesne, baktérie i pachy
  • Funguje na princípe vysokonapäťového korónového výboja, ktorý premení kyslík (O2) na ozón (O3)
  • Ozón vďaka procesu oxidácie na seba naviaže všetkých pôvodcov znečistenia, ktorých postupne úplne eliminuje
  • Po skončení reakcie sa ozón opäť mení na kyslík
  • STX ZX-10B je vhodný na dezinfekciu väčších a viac zaťažovaných priestorov
  • S časovačom pre nastavenie činnosti až na 2 hodiny
  • Má nízku hlučnosť a jednoduché ovládanie
  • Ozónový generátor STX ZX-10B má odolnú konštrukciu a ucho na jednoduché prenášanie
  • Keramickú dosku je nutné po 5 až 6 000 hodinách činnosti vymeniť

Ako vlastne ozónový generátor STX funguje? 

Princíp ozónového generátora je založený na chemickej reakcii, ktorou je premena kyslíka (O2) na ozón (O3). Generátor pomocou vysokonapäťového korónového výboja nasávané molekuly kyslíka rozdelí na jednotlivé atómy, ktoré sa potom viažu do 3-atomových molekúl ozónu. Pridaním tretieho atómu kyslíka dochádza vďaka jeho následnej oxidácii na odstránenie všetkých pôvodcov znečistenia. Novo vzniknutý ozón totiž na seba ľahko naviaže baktérie, plesne, vírusy či pachy a začne meniť ich chemickú štruktúru. Pri správnom postupe a koncentrácii ozónu potom dôjde k ich úplnej eliminácii. Reakciou sa ozón mení opäť na kyslík. Používanie generátora je teda úplne bezpečné a pre životné prostredie 100 % šetrné. 

Upozornenie: 
Ozón sa síce prirodzene vyskytuje v zemskej atmosfére, ale sám o sebe je jedovatý plyn s typickým zápachom a zreteľne modrou farbou. Preto pri činnnosti generátora sa v miestnosti nesmú nachádzať žiadne osoby, zvieratá ani rastliny. Do vydezinfikovanej miestnosti vstúpte najskôr po hodine od ukončenia činnosti prístroja. Dezinfekcia ozónovým generátorom môže pri nadmernom používaní poškodiť povrchy náchylné ku korózii alebo urýchliť degradáciu plastov či gumy. Preto sa odporúča také predmety alebo predmety s vyššou či umeleckou hodnotou bezpečne zakryť alebo najlepšie z dezinfikovaného priestoru odstrániť. 

Rozmery: 
235 × 170 × 200 mm

Orientačná doba na dezinfekciu:
Autá: približne 15 až 20 minút
50 m2: približne 1 hodina
100 m2: približne 1 až 2 hodiny
200 m2: 2 až 3 hodiny


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Kov

Farba

Farba Čierna

Typ

Vlastnosti

Výkon generátora 10 000 mg/h
Vlastnosti Časovač

Rozmery

Výška 235 mm
Šírka 170 mm
Hĺbka 200 mm
Kód:  AUPR271996
Produktové číslo:  AUPR271996
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13