Obnoviť stránku

SwitchBot Curtain U Rail 3

3,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
74,90 €

SwitchBot Curtain U Rail 3

Robot SwitchBot Curtain U Rail 3

SwitchBot Curtain U Rail 3 je zariadenie určené na automatizáciu ovládania závesov či záclon. Ide o inteligentný motor, ktorý sa pripevní na existujúcu U lištu a umožňuje ovládať otváranie a zatváranie záclon pomocou smartfónu, hlasového asistenta alebo časovača. Produkt ponúka aj funkciu Touch & Go, kedy v prípade, že začnete zaťahovať závesy, dokončí prácu za vás. Ovládať závesy môžete diaľkovým ovládačom SwitchBot Remote (nie je súčasťou balenia) alebo hlasovým asistentom (po spárovaní s riadiacou jednotkou, ktorá je k dispozícii samostatne). Robot SwitchBot Curtain Rod 3 je navrhnutý tak, aby bol ľahko inštalovateľný a kompatibilný s rôznymi typmi záclon a závesov. Funguje na batériu, ktorá vydrží počas až 8 mesiacov. Dokúpiť možno aj solárne panely. Vďaka tejto technológii je možné automatizovať ovládanie záclon a závesov a integrovať ich do smart domova.

Robot SwitchBot Curtain U Rail 3

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Robot SwitchBot Curtain U Rail 3

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Robot SwitchBot utiahne až 15 kg

Pridajte systém Curtain U Rail 3 do aplikácie, následne ho namontujte a skalibrujte podľa jednoduchých inštrukcií na obrazovke vášho smartfónu. Všetko zvládnete v priebehu chvíľky. Pre dvojité závesy budú potrebné 2 spínače. Systém Curtain U Rail 3 je konštruovaný s ohľadom na nosnosť až 15 kg. Po prepojení Curtain U Rail 3 s SwitchBot Hub Mini (dostanete samostatne) získate prístup k ďalším funkciám, ako napríklad ovládanie pomocou jednoduchých hlasových povelov. Je kompatibilný s Amazon Alexou a Google Assistant a podporuje aj Siri Shortcuts. Produkt spolupracuje aj so službami IFTTT a SmartThings a je možné automatizovať jeho prevádzku a prepojiť s ďalšími zariadeniami z ekosystému SwitchBot.

Robot SwitchBot Curtain U Rail 3

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Ovládanie závesov z pohodlia postele

Teraz môžete svoje závesy pohodlne ovládať prostredníctvom aplikácie. K dispozícii je aj malý diaľkový ovládač SwitchBot Remote, ktorý je samostatne k dostaniu a umožňuje ovládať systém na diaľku. Pracuje mimoriadne ticho, v tichom režime dosahuje iba 25 dB, čo je ideálne pre tých, ktorí majú problémy so spánkom alebo sú citliví na hluk. Aplikácia SwitchBot vám nielen umožní otvárať a zatvárať okná, ale poskytne vám aj pohodlný prístup k množstvu ďalších funkcií. Môžete napríklad nastaviť až 5 prevádzkových plánov, využiť funkciu oneskorenia alebo použiť svetelný senzor Beta na prevádzku podľa aktuálneho osvetlenia.

Robot SwitchBot Curtain U Rail 3

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Robot SwitchBot Curtain U Rail 3 a jeho kľúčové vlastnosti

  • Robot SwitchBot Curtain U Rail 3 zautomatizuje otváranie a zatváranie záclon a závesov
  • Reaguje cez smart telefón, hlasových asistentov aj časovač
  • Ľahko ho nainštalujete
  • SwitchBot Curtain U Rail 3 komunikuje prostredníctvom Bluetooth
  • Je pripravený na záťaž až 15 kg
  • Pýši sa tichou prevádzkou

Pridať kolotoč

Vložte ID skupiny produktov

Pre zrušenie existujúceho kolotoča stačí kliknúť na tlačidlo Pridať produkt bez hodnoty!

Pridať kolotoč

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth
Protokol Matter

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kompatibilné aplikácie Apple Siri skratky, Samsung SmartThings, IFTTT
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Na batérie
Jazyk aplikácie V angličtine

Fungovanie

Fungovanie Samostatne, Cez centrálnu jednotku

Využitie

Fungovanie Samostatne
Oblasť využitia Ovládanie domácnosti
Kód:  SwBot21_22
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08