Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG WASHBALL

4,8 105 hodnotení

SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG WASHBALL

Zefektívnite pranie a ušetrite svoju peňaženku

Zmäkčovač vody SWISS AQUA WASHBALL obsahuje patentovaný systém vodivých materiálov, ktoré pri pretekaní vody vytvárajú galvanický mokrý článok, následkom čoho sa rozpúšťa vodný kameň. Ide o bezúdržbový výrobok s vlastným zdrojom energie. WASHBALL je vyrobený zo špeciálneho plastu s vlastnosťami gumy, odolný voči nárazom a oteru. Zmäkčovač vody podporuje rozpúšťanie organických nečistôt a zaistí lepšie rozpúšťanie pracieho prostriedku, čo výrazne obmedzí jeho spotrebu. Dokonca si dokáže poradiť so zvieracími chlpmi. SWISS AQUA WASHBALL sa postará o zachovanie pôvodnej farby vašej bielizne a jej zjemnenie bez použitia aviváže. Zmäkčovač vody môžete použiť až na 1 500 praní, čo zodpovedá približne trom praniam počas 10 rokov.

Kľúčové vlastnosti zmäkčovača vody SWISS AQUA WashBall

  • Zmäkčovač vody SWISS AQUA WashBall zvyšuje účinok pracieho prostriedku
  • Účinne eliminuje zvieracie chlpy
  • Chráni vašu práčku pred vodným kameňom
  • Je ekologický – šetrí životné prostredie
  • Zmäkčovač vody SWISS AQUA WashBall nemení chemické zloženie vody
  • Vhodný pre práčky, umývačky a WC nádrže
  • Čistá tepelná špirála šetrí náklady
  • Podporuje rozpúšťanie organických nečistôt

Upozornenie:
Na správne používanie zmäkčovača WashBall priebežne kontrolujte, v prípade potreby vyčistite sifón/filter, v ktorom sa môže zachytiť vodný kameň


Kód:  WSHBALL
Produktové číslo:  WASHBALL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06