Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG IPSKXRG34

5 2 hodnotení

SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG IPSKXRG34

Sa zmäkčovačom vody IPS Kalyxx od Swiss Aqua Technologies už nikdy nebudete riešiť usadzovanie vodného kameňa na vodovodných prvkoch vo vašej domácnosti, či už ide o potrubie, ohrievače vody alebo kohútiky. Vďaka novej patentovanej technológii TGP (turbulentná galvanická polarizácia) dokáže tento zmäkčovač znížiť tvorbu vodného kameňa s účinnosťou až 76 %. Skvelou správou je, že na to nepotrebuje žiadne chemikálie ani externý zdroj energie. Zmäkčovač vody IPS Kalyxx red line G3/4" je určený pre potrubie so studenou pitnou a teplou vodou.

Kľúčové vlastnosti zmäkčovača vody Swiss Aqua Technologies IPS Kalyxx red line G3/4 "

  • Ekologický a bezúdržbový zmäkčovač vody
  • Zmäkčovač Swiss Aqua Technologies IPS Kalyxx zníži tvorbu vodného kameňa s účinnosťou až 76 %
  • Funguje na princípe turbulentnej galvanickej polarizácie
  • Pre svoju prevádzku nevyžaduje elektrickú energiu ani chemikálie
  • Zmäkčovač IPS Kalyxx red line G3/4" je určený pre potrubie so studenou pitnou a teplou vodou
  • S jeho použitím predĺžite životnosť vodovodných prvkov a získate kvalitnejšiu vodu
  • Jednoduchá inštalácia, predpokladaná životnosť 10 rokov

Bezúdržbový a ekologický zmäkčovač vody

IPS Kalyxx red line G3/4" je úžasné zariadenie, ktoré efektívne zmäkčuje studenú pitnú a teplú vodu na princípe „mokrého galvanického článku“, kedy narúša tvorbu kryštálov vodného kameňa na všetkých vodovodných prvkoch. Nielenže počas svojej prevádzky nepotrebuje žiadnu údržbu, zdroj energie ani chemikálie, ale s jeho použitím získate ešte ďalšie výhody, ako je predĺžená životnosť ohrievačov vody, sanitárneho vybavenia a kvalitnejšia ionizovaná voda. IPS Kalyxx je až 4-krát účinnejší ako popredné elektronické odstraňovače vodného kameňa. Je tiež držiteľom certifikátu NRL a TÜV o bezpečnosti používania zariadenia. Zmäkčovač IPS Kalyxx red line G3/4" sa ľahko inštaluje a predpokladaná doba životnosti je 10 rokov.

Pripojenie:
G 3/4" (female)

Max. prietok:
3,2 m3/h

Max. tlak:
Max (vstup): 10 Bar/1 MPa

Tlak pri max. prietoku:
4,38 mBar/438,, 78 Pa

Teplota:
Min/max (vstup): 0 °C až 100 °C

Materiál tela:
Nerezová oceľ

Typ potrubia:
Medené, CPVC, PVC, PEX

Priemer:
50 mm

Dĺžka:
245 mm

Hmotnosť:
890 g


Kód:  PHTZMV02
Produktové číslo:  IPSKXRG34

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14