Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SWIS AQUA TECHNOLOGIES IPSKXBG64

SWIS AQUA TECHNOLOGIES IPSKXBG64

Zmäkčovač vody SWIS AQUA TECHNOLOGIES IPSKXBG64 je vhodný na použitie všade tam, kde voda vykazuje strednú, vysokú až veľmi vysokú tvrdosť. Turbulentná galvanická polarizácia dodáva vode kinetickú energiu. Zariadenie tak pracuje na princípe mokrého galvanického článku a pozitívne ovplyvňuje vlastnosti vody z hľadiska jej kvality. To má následne prínos v podobe úspor energií, ochrany spotrebičov pred vplyvom vodného kameňa, rovnako ako prospešné účinky ionizovanej vody na ľudský organizmus.

Kľúčové vlastnosti zmäkčovača vody SWIS AQUA TECHNOLOGIES IPSKXBG64

  • Praktický zmäkčovač vody
  • Vhodný na použitie všade tam, kde voda vykazuje strednú, vysokú až veľmi vysokú tvrdosť
  • Pracuje na princípe mokrého galvanického článku
  • Pozitívne ovplyvňuje vlastnosti vody z hľadiska jej kvality
  • Zabraňuje tvorbe vodného kameňa s až 76 % účinnosťou
  • Predlžuje životnosť vykurovacích zariadení aj sanitárneho vybavenia
  • SWIS AQUA TECHNOLOGIES IPSKXBG64 zvyšuje pH vody
  • Chráni potrubie pred výskytom baktérií
  • Nevyžaduje žiadnu obsluhu ani údržbu

SWIS AQUA TECHNOLOGIES IPSKXBG64 zabraňuje tvorbe vodného kameňa

SWIS AQUA TECHNOLOGIES IPSKXBG64 s až 76 % účinnosťou zabraňuje tvorbe vodného kameňa a korózii a predlžuje životnosť vykurovacích zariadení aj sanitárneho vybavenia. Súčasne zvyšuje pH vody, vďaka čomu voda pozitívne pôsobí na ľudský organizmus. Zmäkčovač vody pritom nevyžaduje žiadnú obsluhu ani údržbu, nepotrebuje na svoju prevádzku externú elektrickú energiu a nevyužíva ani žiadne chemické látky. SWIS AQUA TECHNOLOGIES IPSKXBG64 navyše chráni potrubie pred výskytom baktérií.

Kód:  PHTZMV08
Produktové číslo:  IPSKXBG64

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09