Obnoviť stránku

SwellPro Splash Drone 3 Fisherman

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SwellPro Splash Drone 3 Fisherman

Rybárčenie pomocou drona sa teší obľube, a tak značka SwellPro prichádza s touto prepracovanou a špecializovanou formou drona. Ide o plne obojživelnú lietajúcu platformu. Úplne nové motory poskytujú dronu optimálny pomer medzi výkonom a efektivitou. Je spracovaný tak, aby bol schopný pristáť aj na morskej hladine a znovu z nej vzlietnuť. Svoje využitie nájde pri športovom rybolove. Je schopný odniesť náväzec s nástrahou oveľa ďalej, než by ste nahodili lepším švihom prútu. Naklápacia kamerka vám umožní živý náhľad pod vodnú hladinu cez veľký displej na diaľkovom ovládači.

Čím SwellPro Splash Drone 3 Fisherman zaujme?

  • Zameraním pre rybolov
  • HD rozlíšením videa
  • Naklápacou kamerkou
  • Vodoodolným vyhotovením IP67
  • Odolným spracovaním
  • Dlhým 1 km dosahom
  • Ovládačom s veľkým 5" displejom
  • Rýchlosťou letu 21 m/s

Odolný vodotesný rám drona SwellPro Splash Drone 3 Fisherman

Trup drona je vyrobený z odolného 3 mm vystuženého ABS plastu, ktorý zaisťuje dokonalé tesnenie a bráni vniknutiu vody. Konštrukcia je natoľko vyspelá, že vydrží aj dlhšie ponorenie do vody – dron je ľahký a na hladine pláva. Všetky vonkajšie časti sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a rotory sú navyše potiahnuté špeciálnou vrstvou odolnou voči korózii, slnečnému žiareniu aj slanej vode.

Obojživelná HD kamerka

Vodotesná kamerka drona dokáže nahliadať pod vodnú hladinu a prenášať obraz v HD rozlíšení a v reálnom čase priamo na displej diaľkového ovládača. Vďaka tomu máte k dispozícii neobvyklý pohľad do rybieho sveta, ktorý by ste inak nezískali. Kameru je navyše možné naklápať v rozsahu 90 stupňov, čo zvýši priestorovú orientáciu.

Všetko v jednom prepracovanom ovládači

Priložený ovládač ponúka okrem všestranných ovládacích prvkov tiež veľký 5" farebný displej. Bez akéhokoľvek dodatočného vybavenia tak môžete sledovať živý náhľad z kamery drona v reálnom čase. Ovládač je skonštruovaný v ergonomickom vyhotovení.

Naložte dronu SwellPro Splash Drone 3 Fisherman

Dron SwellPro Splash Drone 3 Fisherman možno tiež zaťažiť až 1 kg nákladom, pričom celková vzletová hmotnosť nesmie presiahnuť 3 kg. Túto funkciu využijú napríklad rybári k zakrmovaniu návnadou na dlhšiu vzdialenosť na jazerách či mori alebo na odnesenie náväzca na vzdialenosť, kam by ste už švihom prútu nedohodili.

 

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Ovládačom

Kamera

Funkcie kamery Stabilizácia obrazu

Batéria

Typ batérie drona Li-pol
Počet batérií na chod drona 1 ks
Typ batérie ovládača Li-pol
Počet batérií v ovládači 1 ks

Hmotnosť

Hmotnosť 2 380 g

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača
Kód:  SWE002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16