Obnoviť stránku

Prsteň dekorovaný krištáľmi Swarovski Bermuda Blue 35012,5 (925/1000; 6,6 g) veľkosť 53-60

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prsteň dekorovaný krištáľmi Swarovski Bermuda Blue 35012,5 (925/1000; 6,6 g) veľkosť 53-60

Šperk je navrhnutý pre zvodné krásky, ktoré majú rady originalitu. Prsteň je osadený výraznými modrými krištáľmi Swarovski. Očarujúce spracovanie prsteňa je vhodné pre dievčatá a mladé ženy, ktoré budú jedinečne vyzdobené. Krúžok je zabalený v darčekovej krabičke v priehľadnej krabici, v ktorej dobre vyniká. Získajte nádherný klenot, ktorý podčiarkuje vašu jemnosť a prirodzenú krásu!

Striebro sa často používa v klenotníctve, najmä kvôli jeho vlastnostiam. Pre svoju jednoduchú krásu a cenovú dostupnosť je striebro jedným z najpopulárnejších módnych doplnkov každého veku. Elegantný krúžok je ozdobený originálnymi rezanými krištáľmi rôznych farieb. Pochádzajú z populárnej kolekcie Elements od svetoznámeho výrobcu Swarovski v Rakúsku. Povrch krúžku je ródium - je antioxidačný, nečernie vo vzduchu a nestráca svoj lesk. Technológia rhodiovania zvyšuje odolnosť prsteňa a jeho lesk a na prvý pohľad je šperk nerozlíšiteľný od bieleho zlata. Ozdobte prst krásnym klenotom, ktorý vás na prvý pohľad uchváti!

 
 
 
 
Kód:  SP3264
Produktové číslo:  8590962352092

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04