Obnoviť stránku

Gorenje SVC216FS

4,8 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
125,90 €

Gorenje SVC216FS

Nechcete byť pri vysávaní obmedzovaní káblom? Kúpte si tyčový vysávač v elegantnej striebornej farbe, s ktorým bude vysávanie oveľa pohodlnejšie. Tyčový vysávač Gorenje SVC216FS je vhodný na suché čistenie a obsahuje v sebe aj ručný vysávač, ktorý využijete na údržbu kresiel, matracov, nábytku či úzkych priestorov. Kvalitný HEPA filter zaručí, že vám neunikne ani tá najmenšia smietka. Všetky nečistoty sa ukladajú v prachovej nádobe s objemom 0,6 litra. Vysávač Gorenje SVC216FS je plne nabitý za 6 hodín a vydrží vysávať až 60 minút, o stave batérie vás bude informovať svetelná signalizácia. Súčasťou je dobíjacia základňa, ktorá výborne poslúži aj ako stojan na vysávač.


Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Gorenje SVC216FS

  • Vysávač Gorenje je vhodný na suché vysávanie
  • 2 v 1 – tyčový a ručný vysávač
  • Tyčový vysávač Gorenje SVC216FS disponuje HEPA filtrom
  • Kvalitná 21,6 Li-Ion batéria
  • Prachová nádoba s objemom 0,6 l
  • Plné nabitie za 6 hodín
  • Na jedno nabitie vydrží až 60 minút
  • Svetelná signalizácia stavu batérie
  • Súčasťou je dobíjacia základňa a dva nadstavce
  • Praktické LED diódy na lepšiu viditeľnosť
  • Účinná turbo kefa na nečistoty
  • Ľahké skladovanie vysávača
  • Čistenie nádoby vám zaberie pár sekúnd

Účinná turbo kefa na nečistoty

Tyčový vysávač Gorenje SVC216FS je vybavený praktickou turbo kefou, ktorá disponuje svojím vlastným elektromotorom. Vďaka tomu vám umožní perfektne zachytiť všetky nečistoty počas vysávania. Po upratovaní stačí jednoducho kefu vybrať a ľahko vyčistiť. Vysávač je ideálny na všetky druhy podláh vrátane kobercov.

Ľahké skladovanie vysávača Gorenje SVC216FS

Práca s tyčovým vysávačom Gorenje SVC216FS je naozaj jednoduchá a rýchla. Vysávač môžete pohodlne umiestniť aj do menších priestorov vďaka úplne sklopnej rukoväti. K dispozícii je tiež nabíjací dok, na ktorý vysávač jednoducho umiestnite, vďaka čomu bude vždy pripravený na použitie. Dobíjacia základňa slúži zároveň ako stojan.

Praktické LED diódy na lepšiu viditeľnosť

Vďaka silným LED diódam uvidíte aj do ťažko prístupných miest pod stolom, sedačkou či skriňou. Pohodlne tak vysajete všetko, čo bude potrebovať. Flexibilný kĺb vám zaistí ľahkú manipuláciu s vysávačom Gorenje SVC216FS.

Vymeňte si tyčový vysávač za ručný

Potrebujete vysať omrvinky na pohovke či gauči? Jednoducho si tyčový vysávač Gorenje SVC216FS vymeňte za ručný vysávač. To všetko v priebehu niekoľkých sekúnd. Veľmi jednoducho si ho môžete vziať aj do auta a vysať pohodlne celý interiér. Dokonca aj ťažko prístupné police či skrinky nie sú pre vysávač Gorenje SVC216FS žiadny problém.

Čistenie nádoby vám zaberie pár sekúnd

Potom čo upracete vašu domácnosť, stačí len vyprázdniť nádobu na prach. Veľmi jednoducho ju otvoríte pomocou kolíka, ktorý vám umožní zdvihnúť nádobu. Všetky nečistoty a prach vysypete a nádobu vrátite späť na svoje miesto. Vysávač Gorenje SVC216FS je potom pripravený na ďalšie použitie.

Kvalitná lítiová batéria

Tyčový aku vysávač Gorenje SVC216FS disponuje kvalitnou lítiovou batériou, vďaka ktorej vám vysávač zaistí vždy najvyšší sací výkon. Aj napriek tomu, že je batéria na polovičnej kapacite, výkon to nijako neovplyvní.

Gorenje SVC216FS ponúka až 60 minút prevádzky

Tyčový vysávač Gorenje SVC216FS je plne nabitý za 4 až 6 hodín a ponúkne dobu prevádzky až 60 minút. Vďaka tomu máte veľa času na upratovanie celej vašej domácnosti. Všetko záleží tiež od nastavenia rýchlosti, typu podlahy a požadovaného upratovacieho výkonu.

Príslušenstvo:
Dobíjacia základňa
Sací štetec
Štrbinová hubica

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Typ povrchu

Typ povrchu Koberce, Tvrdé podlahy

Určenie

Typ upratovania Vysávanie

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 6 h
Doba chodu 60 min

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 125 W

Hlučnosť

Hlučnosť 78 dB

Zberná nádoba

Objem 1 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Šírka 26 cm
Výška 118 cm
Hĺbka 17 cm
Hmotnosť 2,5 kg

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele
Vlastnosti LED osvetlenie

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica
Násada Sací štetec

Farba

Farba Strieborná
Kód:  GORSV216
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  728268
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08