Obnoviť stránku

Zváračka KITin 165

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Zváračka KITin 165

Zváranie nie je žiadny jednoduchý úkon a vytvoriť poriadne kvalitný zvar vyžaduje nejakú prax a cvik. Ak však máte kvalitné vybavenie, všetko pôjde oveľa ľahšie. Zvárací invertor KITin 165 od spoločnosti Kühtreiber je určený predovšetkým pre zváranie klasickou elektródou MMA a metódou TIG pre zváranie volfrámovou elektródou v ochrannej atmosfére inertného plynu. Zariadenie je vhodné aj k profesionálnemu využitiu vo výrobe, údržbe a montáži. Zaiste poteší možnosť pripojenia diaľkového ovládania.

Kľúčové vlastnosti zváračky KITin 165

  • Nízka spotreba energie a vysoký výkon
  • Spoľahlivá konštrukcia pre profesionálne použitie
  • Vynikajúce zváracie vlastnosti metódou MMA a TIG
  • Vysoké záťaže, vysoké zapaľovacie napätie
  • Tepelná ochrana so svetelnou signalizáciou
  • Praktické funkcie: HOT-START, ARC-FORCE, ANTI STICK
  • Nízka hmotnosť a malé rozmery
  • Popruh pre ľahké nosenie
  • Konektor diaľkového ovládania

Profesionálny invertorový zvárací stroj KITin 165

Tento produkt patrí medzi profesionálne invertorové zváracie stroje. Zvára jednosmerným prúdom s bázickými elektródami a to až do priemeru 3,2 mm. Jeho výkon dá plynule regulovať v rozsahu 10-160 A. Vďaka praktickému madlu a nízkej hmotnosti môžete zváračku prenášať tam, kam len potrebujete. 

Elektronická výbava zváračky KITin 165

HOT START:
Funkcia zaisťujúca 40% navýšenie zváracieho prúdu, z nastaveného, ??na 0,5 s pri zapálení zváracieho oblúka (Maximum je horná hranica výkonu zdroja). Zlepšuje zapálenie zv. oblúka a eliminuje zatekanie strusky do koreňa zvaru. Vypínateľný v prípade potreby.
ANTI STICK:
Funkcia obmedzí zvárací prúd pri prilepení zváracej elektródy so zvarencom na cca. 15 A. Po malej časovej odmlke možno ľahkým pohybom elektródu odlomiť bez poškodenia. Funkcia chráni zváraciu elektródu aj zvárací zdroj pred poškodením.
ARC FORCE:
Funkcia eliminuje kolísanie napätia v el. sieti a problémy vznikajúce pri používaní dlhých prívodných predlžovacích káblov. Elektronicky zaisťuje stabilitu zv. oblúka.

Doplňujúce informácie:

Napájacie napätie:
230 V
 
Istenie:
16 A
 
Rozsah zváracieho prúdu A:
10-160 A
 
Zaťažovateľ 100%:
95 A
 
Zaťažovateľ 60%:
120 A
 
Zaťaženie pri max. I:
45%
 
Napätie na prázdno:
88 V
 
Krytie:
IP 23 S
 
Rozmery (mm):
330 × 143 × 245
 
Hmotnosť:
5,7 kg
Kód:  AUPR16432
Produktové číslo:  50040SET2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19