Obnoviť stránku

SUUNTO CORE ULTIMATE BLACK

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

SUUNTO CORE ULTIMATE BLACK

Outdoorové hodinky Core, vyrobené kompletne v čiernej farbe, úspešne nadväzujú na svojho obľúbeného predchodcu. ABC prevedenie (Altimeter, Barometer, Compass), teda výškomer, barometer a kompas ocenia všetci horolezci a ďalšie adrenalínoví nadšenci, ktoré ich v teréne nikdy nenechajú v štichu. Oproti verzii Crush sa tento model líši dizajnovo a tiež použitými materiálmi konštrukcie. Core Ultimate Black sú navrhnuté z kompozitového materiálu a na zápästí sa pripevňujú remienkom z elastometru.

Kľúčové vlastnosti

  • Široký výpočet funkcií
  • Spoľahlivosť a trvanlivosť
  • Vhodné do hôr

Majte prehľad o počasí

Pri pohybe v teréne vás tma už neprekvapí, vždy totiž budete vedieť, či ešte môžete blúdiť, alebo sa už blíži súmrak. V pamäti Suunto Core je uložených viac ako 400 miest po celom svete, ľahko tak zistíte presný čas východu a západu slnka. Barometer sleduje vývoj tlaku a počasie, ktoré vás čaká. Funkcia Storm Alarm vás zvukovo i vizuálne upozorní na rýchle zníženie atmosférického tlaku a hroziacu búrku. Teplomer meria s presnosťou 1°C a v rozsahu -20°C až 60°C.

Výškomer

Výškomer meria aktuálnu výšku s presnosťou 1 m. Zaznamenáva priebeh zostupu i výstupe a všetko zobrazí v grafe. Core vyhodnocujú výšku v celom rozsahu, v ktorom sa môžete objaviť, a to od -500 až do 9000 metrov. Samozrejmosťou je zobrazenie rozdielu stúpania či klesania alebo nastavenie nahrávania s frekvenciou v rozsahu 1 - 60 sekúnd. Pre maximálnu presnosť slúži automatické prepínanie medzi výškomerom a barometrom. Nechýba digitálny kompas aj hĺbkomer s meraním až 10 metrov. Suunto Core obsahujú i množstvo ďalších funkcií vrátane logbooku, funkcie stopiek či jednoduchej výmeny batérie.


Doplňujúce informácie:

Funkcie a vlastnosti:
Menu v 4 jazykoch: Anglický, Nemecký, Francúzsky a Španielsky
Automatický alti/baro mód
Meranie rozdielu nadmorských výšok
Barometer a tendencie počasia
Storm alarm
Teplomer
Kompas
Otočná ružica kompasu
Hĺbka a čas pod vodou
Maximálna hĺbka
Logbook
Východ/západ slnka
Stopky
Odpočítavanie

Prevedenie:
Podsvietenie displeja
Zámok tlačidiel
Vodotesnosť 30 m
Kompozitové telo, silikónový náramok
Minerálne sklíčko

Kód:  KHO6789
Produktové číslo:  SS021371000+
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17