Obnoviť stránku

SUUNTO 9 Peak Black

3,2 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SUUNTO 9 Peak Black


Suunto 9 Peak – smart hodinky navrhnuté na vrcholné zážitky

Športové hodinky Suunto 9 Peak boli navrhnuté na vrcholné zážitky, ktoré môžete pri športe zažiť a jedinečné dobrodružstvá, ktoré zostanú vo vašej pamäti navždy. Tieto nádherné smart hodinky sú vôbec najtenšie, najmenšie a najodolnejšie hodinky v histórii fínskej spoločnosti Suunto. Môžete sa tak tešiť nielen na vrcholné spracovanie a exkluzívny severský dizajn, ale aj na skvelú výdrž až 170 hodín v režime Tour, viac ako 80 športových aktivít, ktoré budete môcť so smartwatch Suunto 9 Peak meraťalebo GPS, barometer, meranie srdcového tepu priamo zo zápästia a na saturáciu krvi (SpO2).



Funkcie, ktoré posunú vaše tréningy na inú úroveň

Inteligentné hodinky Suunto 9 Peak sú doslova nabité špičkovými funkciami a novinkami. Vďaka tepelným mapám v aplikácii Suunto objavíte najlepšie miesta pre beh, cyklistiku, plávanie, lyžovanie a ďalšie aktivity. Stačí si naplánovať trasu, uložiť ju do smart hodiniek a vydať sa v ústrety novým dobrodružstvám. Funkcia virtuálneho súpera vám umožní porovnať svoje výkony s virtuálnym protivníkom – jednoducho získate veľmi presný obrázok o vašej kondícii a informácie, kde je potrebné sa zlepšiť. Vo vysokých nadmorskýchvýškach potom oceníte funkciu merania okysličenia krvi (SpO2).

S hodinkami Suunto 9 Peak sa nikdy nestratíte

Nová funkcia Red Bull X-Alps SuuntoPlus je užitočný nástroj na sledovanie vertikálnej rýchlosti, ktorú ocenia najmä horolezci či letecká komunita (milovníci rogala a podobne). Vďaka podrobným navigačným upozorneniam so smart hodinkami Suunto 9 Peak už nikdy nezabudnete odbočiť. Pomocou aplikácie Komoot si ľahko na počítači alebo telefóne naplánujete trasu, vrátane záujmových bodov (POI), a potom nahráte do hodiniek Suunto 9 Peak. Všetky dostupné aktualizácie nainštalujete bezdrôtovoprostredníctvom aplikácie Suunto.



Suunto 9 Peak boli navrhnuté tak, aby padli na každú ruku

Inžinieri spoločnosti Suunto venovali maximálne úsilie tomu, aby inteligentné hodinky Suunto 9 Peak boli čo najtenšie a pohodlne sa zmestili aj pod rukáv bundy a zbytočne sa nezachytávali napr. pri nasadzovaní batohu. Silikónový remienok inšpirovaný vonkajším prostredím má vylepšené uzatváranie pomocou kovového kolíka, ktorý sa ľahko používa a bezpečne drží remienok na svojom mieste. Vďaka precíznemu vyhotoveniu a elegantnému dizajnu sa smart hodinky Suunto 9 Peak hodia ku každému oblečeniu, dokaždého počasia a ponúkajú vám maximálne pohodlie vo dne aj v noci.

Smartwatch Suunto 9 Peak sú mimoriadne tenké a odolné

Puzdro športových hodinek Suunto 9 Peak je vyrobené z nerezovej ocele. Okrúhly matrix displej potom chráni veľmi odolné zafírové sklíčko. Samozrejmosťou je vodoodolnosť do 100 metrov (10 ATM). Hodinky Suunto 9 Peak navyše boli testované v najdrsnejších podmienkach a môžete sa spoľahnúť, že prežijú takmer všetko. Pri maximálnom využívaní inteligentných hodiniek Suunto 9 Peak, vrátane najpresnejšej GPS, dosahuje výdrž batérie 25 hodín, v režime Tour na jedno nabitie zvládnu až170 hodín. To robí z hodiniek ideálneho spoločník na najnáročnejšie outdoorové športy a dobrodružstvá.



Viac ako 80 športových režimov

Nech už sa venujete akémukoľvek športu alebo pohybovej aktivite, smartwatch Suunto 9 Peak vám vždy poskytnú dokonalý prehľad – dokážu totiž monitorovať viac ako 80 športov. Všetky svoje výkony, každodenné aktivity či spánok budete môcť sledovať v mobilnej aplikácii Suunto, ktorá je dostupná pre systémy Android aj iOS. Skrze túto aplikáciu možno aj ľahko zdieľať svoje najväčšie úspechy alebo sa spojiť s ostatnými v komunite Suunto. Hodinky tiež disponujú novým ciferníkom, ktorý zobrazuje vašu týždennú bilanciu. Suunto 9 Peak vás upozornia na prichádzajúce hovory, správy a oznámenia aplikácií.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Suunto 9 Peak Black

  • Najtenšie, najmenšie a najodolnejšie smart hodinky v histórii značky Suunto
  • Puzdro z nerezovej ocele a zafírové sklíčko
  • Pohodlný silikónový remienok s inovovaným zapínaním
  • Minimalistický severský dizajn
  • Pohodlné automatické podsvietenie
  • Výdrž až 170 hodín v režime Tour, 25 hodín s najpresnejšou GPS
  • Smart hodinky Suunto 9 Peak monitorujú viac ako 80 športových aktivít
  • Meranie okysličenia krvi SpO2 a tepovej frekvencie priamo zo zápästia
  • Suunto 9 Peak majú barometer a disponujú certifikovanou vodotesnosťou do 100 metrov
  • Hmotnosť len 62 gramov

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Určenie Unisex
Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,2 "
Typ displeja Matrix
Sklíčko Zafírové

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 43 mm
Materiál puzdra Nehrdzavejúca oceľ
Farba puzdra Strieborná
Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 62 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu
Smart funkcie Navigácia, Budík, Dátum, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 12,5 cm
Max. obvod zápästia 17,5 cm
Typ zapojenia 22mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 336 h (14 d)
Bežná výdrž batérie 170 h (7,08 d)

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Suunto
Modelový rad 9 Peak
Kód:  SPTsuun9Peb
Produktové číslo:  SS050522000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13