Obnoviť stránku

Sušičky prádla Samsung

Sušičky Samsung

Sušičky Samsung

Koniec prekážajúceho sušiaka na bielizeň a únavného vešania bielizne. Sušička Samsung urobí túto prácu za vás. Vaša bielizeň bude ako v bavlnke a to vďaka inovatívnym technológiám sušičky Samsung. Napríklad funkcia AirWash zabezpečí, že vaša bielizeň bude vždy príjemne a sviežo voňať. AirWash v sušičke Samsung totiž využíva horúci vzduchu na to, aby látku zbavil baktérií aj zápachu.

Kondenzačné (bežné) sušičky Samsung

Kondenzačná (bežná) sušička Samsung

Sušička bielizne Samsung sa vždy postará o ten najlepší výsledok pri čo najmenšej spotrebe energie. Vnútri Samsung sušičky sa nachádza inteligentný systém OptimalDry, ktorý pomocou senzorov neustále sníma vlhkosť, teplotu a čistotu tepelného výmenníka. Vďaka tomu dochádza k priebežnému upravovaniu času sušenia pre ten najlepší výsledok pri maximálnej ochrane vášho oblečenia. U sušičiek Samsung vás neprekvapí ani 10-ročná záruka na digitálny invertorový motor, ktorý je navyše veľmi tichý.

Sušička Samsung s tepelným čerpadlom

Sušička Samsung s tepelným čerpadlom je veľmi úsporná a zároveň maximálne šetrná k bielizni. Samsung sušička s tepelným čerpadlom totiž využíva to, že horúci vzduch v bubne je okamžite ochladený. Vďaka tomu nedochádza k zbytočnému opotrebovaniu bielizne a sušička značky Samsung tak bezpečne vysuší aj hodváb a iné jemné tkaniny. U sušičiek Samsung oceníte aj systém Smart Check, ktorý automaticky monitoruje prípadné chyby. Ak náhodou niečo také rozpozná, hneď vás o tom informuje pomocou aplikácie, ktorá odporučí aj najvhodnejšie riešenie.

Sušičky Samsung s tepelným čerpadlom
Pračka so sušičkou Samsung

Práčka so sušičkou Samsung

Ak nedisponujete dostatkom miesta na samostatnú sušičku Samsung, tak je pre vás kombinácia Samsung práčky so sušičkou ideálnym kompromisom. Vaša bielizeň zažije najvyššiu kvalitu a starostlivosť počas prania a neskôr aj rýchle a zároveň k bielizni šetrné sušenie. Chystáte sa na dôležitú schôdzku a vaše oblečenie nie je práve fresh? To nič, práčka so sušičkou Samsung sa oň postará za menej ako hodinu! Stačí pridať menšiu várku ľahko znečistenej bielizne a za 59 minút ju zbaví škvŕn a postará sa aj o jej vysušenie.

Súpravy práčka a sušička Samsung

Využite zvýhodnené ceny pri nákupe súpravy práčky a sušičky Samsung. Práčky a sušičky Samsung disponujú funkciami odloženého štartu, detskej poistky a aj rýchleho programu. Navyše sušička Samsung sa môže pochváliť zlepšeným dvojvrstvovým filtrom, ktorý zaručí ideálny sušiaci výkon. Akonáhle bude potrebné filter vyčistiť, sušička Samsung na to sama upozorní. Ďalším z inovatívnych riešení je prehľadný indikátor vody v nádobke, ktorý včas upozorní na potrebu vyprázdnenia extrahovanej vody.

Súpravy práčka a sušička Samsung
Spresniť parametre
29 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07