Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sušičky prádla Bosch

Sušičky Bosch: like a Bosch

Sušička Bosch

Je pre vás vešanie bielizne otravné? Práve preto je tu sušička Bosch, ktorá vám bielizeň vysuší rýchlo, šetrne a efektívne. Neplytvá totiž časom ani energiou.

Práčka a sušička prádla Bosch

Sušička Bosch s tepelným čerpadlom

Sušička Bosch s tepelným čerpadlom je energeticky veľmi úsporná. Tepelné čerpadlo znovu využíva odpadový horúci vzduch, ktorý poskytuje väčšinu potrebnej energie na ďalší proces sušenia. Vďaka tomu sa sušičky Bosch ponúkajú v najlepších energetických triedach až A+++, čím zaručujú optimálny výkon a konštantne nízku spotrebu energie súčasne. Navyše majú veľmi nízku hlučnosť do 65 dB a prekvapia objemom bubna až 112 litrov. Do bubna je vďaka LED osvetleniu skvele vidieť, takže vás už nečaká už žiadne šmátranie, či v sušičke nezostala zabudnutá ponožka.

Sušička Bosch sa nadštandardne stará o bielizeň

Sušička Bosch má veľkú výhodu, ktorou je technológia šetrného sušenia Sensitive Drying System. Vďaka jedinečnému dizajnu bubna bude celý proces k vašej bielizni výrazne ohľaduplnejší. Špeciálne tvarované unášače bielizeň počas sušenia jemne načechrávajú a znižujú tak množstvo záhybov. Bielizeň tak bude mäkká a príjemná na dotyk aj nosenie. Po skončení cyklu sušičky Bosch je bielizeň ešte až dve hodiny našuchorená, kým ju z bubna nevyberiete.

Sušičky prádla Bosch s tepelným čerpadlom
Set práčky a sušičky bielizne Bosch

Sušenie presne na mieru od sušičky Bosch

Bielizeň zo sušičky Bosch potrebuje gazdiná alebo gazda vždy usušiť inak. Niekedy ju chce rovno dať hneď do skrine, a niekedy tú slávnostnejšiu ešte pre istotu prežehliť. Technológia AutoDry presne toto umožňuje. Senzory vnútri sušičky prádla Bosch neustále merajú teplotu a vlhkosť vzduchu. Tú potom upravujú podľa zvoleného programu. Bielizeň je tak vždy usušená šetrne a presne tak, ako má byť.

Jednoduchá údržba sušičky Bosch

Zanesený kondenzátor predlžuje sušenie, a tým rastie aj spotreba energie. Sušičky Bosch s revolučným systémom AutoClean stačí vyčistiť iba raz za približne 20 cyklov. Nemajú totiž filtre v dvierkach, ale pred kondenzátorom. Počas cyklu sušenia sa kondenzátor aj filter automaticky prepláchnu a nečistoty aj vlákna z oblečenia sa nakopia v spodnej nádobke. Druhým variantom sú Bosch sušičky so samočistiacim kondenzátorom. Ten sa počas sušenia automaticky preplachuje a na vás zostane už len čistenie filtra.

Sušička bielizne Bosch s kondenzátorom SelfCleaning

Prečo práve sušička Bosch?

Sušička Bosch je spoľahlivé, efektívne a inovatívne zariadenie – koniec koncov, taká je aj samotná značka Bosch. Jej zaobstaranie vám ušetrí čas, peniaze, miesto aj prácu. Vďaka nízkej energetickej náročnosti a použitiu chladiaceho média, ktoré je šetrné k životnému prostrediu, je sušička prádla Bosch zároveň aj priateľská ku klíme.


Vybrané modely s technológiou Home Connect umožňujú inteligentné ovládanie cez mobil či tablet, automatické nastavenie sušiaceho programu vďaka funkcii SmartDry na základe posledného pracieho programu vašej inteligentnej práčky Bosch, zasielanie notifikácií o priebehu cyklu sušenia alebo nahliadnutie do manuálu k spotrebiču priamo v mobile bez nutnosti ho hľadať. Inteligentné, ľahké a praktické.

Sušičky Bosch majú aj ďalšie výhody

  • Nudná a zdĺhavá rutina bude minulosťou.
  • Sušiak už nezaberá miesto. Je totiž uprataný na povale.
  • Sušička prádla Bosch je k bielizni veľmi šetrná. Sušenie na slnku naopak spôsobuje vyblednutie oblečenia.
  • Vysušená bielizeň je mäkká, svieža a voňavá. Väčšinou bez nutnosti žehlenia.
  • Sušička nezvlhčuje vzduch v miestnosti, čo sušiak naopak robí.

Kondenzačná Bosch sušička je ideálna aj do malej kúpeľne

Kondenzačná Bosch sušička prádla využíva na sušenie horúci vzduch, ktorý je následne ochladzovaný. Skondenzovaná voda je potom odvádzaná do vstavaného zásobníka, alebo hadicou do odpadu. Keďže je tu využívaný vzduch podstatne teplejší (oproti ventilačným), zvyčajne máva vyššiu spotrebu elektrickej energie. Keďže však nevyžadujú odvetrávanie, sušičky Bosch sa skvele hodia aj do malých bytov.

Máte málo miesta? Kombinovaná práčka a sušička Bosch 2 v 1 je tá pravá

Ak v byte počítate každý centimeter, potom určite oceníte riešenie, ktoré prinášajú práčka a sušička Bosch 2 v 1. Zaberajú menej miesta a majú nižšie obstarávacie náklady ako dva samostatné spotrebiče.

Aké parametre zohľadniť pri výbere (nielen) Bosch sušičky?

Chcete, aby produkt splnil všetky vaše očakávania? Pri výbere Bosch sušičky prádla sa zamerajte na energetickú triedu, kapacitu (v kg), hlučnosť (v dB), systém čistenia kondenzátora, ale aj ďalšie užitočné funkcie a programy, ktorých prítomnosť vždy poteší. Tými môže byť program pre alergikov, možnosť rýchleho sušenia, LED osvetlenie bubna, prehľadný ovládací panel s LED displejom, WiFi konektivita, technológia Home Connect a mnoho ďalších.

Bosch sušička sa vyberá aj podľa recenzií

Čo zohľadniť na záver? Pozrite sa, aké má vami vybraná Bosch sušička recenzie, čo vám objasní, čo na daný produkt hovoria naši zákazníci. Máte nejaké nejasnosti? Zavítajte do našej poradne. Narazíte tu na najčastejšie preberané otázky, prípadne môžete položiť svoje vlastné.

Spresniť parametre
54 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01