Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SUPERLUX MSKA(X)

Garancia najlepšej ceny
33,77 €

SUPERLUX MSKA(X)

Ak sa venujete spevu, blogovaniu, natáčaniu videí či akokoľvek inak pracujete so záznamom zvuku, nepochybne budete potrebovať mikrofón. Mikrofón SUPERLUX MSKA(X) je dynamický. Tento univerzálny typ využijete pri zaznamenávaní takmer akéhokoľvek zvuku, a to aj spevu. K dôležitým parametrom pri správnom výbere patrí smerová charakteristika, ktoré stanovuje, z ktorých smerov bude zariadenie zaznamenávať zvuk a ktoré potlačí. Mikrofón Superlux je perfektným parťákom v prípade, že streamujete, blogujete či moderujete. Dokáže zachytiť zvuk priamo pred mikrofónom, zatiaľ čo potlačí nežiaduce zvuky z okolia. V balení sa nachádza obal a stojanček. Frekvencia disponuje rozsahom mikrofónu od 80 do 12000 Hz. Možno ho pripojiť cez XLR.

Kľúčové vlastnosti mikrofónu SUPERLUX MSKA(X)

  • Mikrofón Superlux je dynamický
  • Je to mikrofón do ruky
  • Schopný zachytiť zvuk pred mikrofónom
  • Rozsah frekvencií od 80 až 12000 Hz
  • Pripojenie cez XLR

Obsah balenia:

obal a stojanček

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Dynamický
Smerová charakteristika Smerový (kardioida)
Typ mikrofónu Do ruky (do objímky)
Frekvencia od 80 Hz
Frekvencia do 12 000 Hz
Impedancia 500 Ohm

Pripojenie

Pripojenie XLR

Vlastnosti

Súčasť balenia Obal, Stojanček
Vhodné pre spev
Kód:  SPL004b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HN157551

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12