Obnoviť stránku

NanoCell televízory LG

LG NanoCell televízor na Alza.sk

LG NanoCell: Vdýchnite život svojim obľúbeným príbehom

Či už radi sledujete filmy, seriály, hráte hry alebo len pozeráte športové kanály, LG NanoCell všetko posunie na novú úroveň. Špeciálna LG NanoCell obrazovka sa skladá z nanočastíc, ktoré vstrebávajú prebytok vlnových dĺžok jednotlivých farieb a filtrujú ich nežiaduce odtiene. Výsledný obraz je tak ostrejší a farby sú dokonale čisté. To všetko dopĺňa technológia Full Array Local Dimming, ktorá vďaka zobrazeniu hlbokej čiernej skvele podčiarkne aj tmavé detaily a zvýrazní čistotu ostatných farieb. Neuveriteľne presné farby si navyše vychutnáte aj z akéhokoľvek uhla.

LG NanoCell dokonalý obraz

Kino priamo vo vašej obývačke

S televízorom LG NanoCell si vychutnáte pravý filmový zážitok ako v kine. Funkcia FILMMAKER MODE™ eliminuje umelé vyhladzovanie obrazu a dokáže tak zachovať obsah presne tak, ako ho filmári zamýšľali. K tomu prispieva aj podpora technológií spoločnosti Dolby. O prvotriednu kvalitu obrazu sa postará Dolby Vision IQ, ktorá pomocou metadát a svetelných senzorov optimalizuje obraz podľa žánru a okolitých podmienok. Dolby Atmos sa zase postará o priestorový zvuk, ktorý vás vtiahne do deja. LG NanoCell televízor sa tiež dokáže jedným kliknutím premeniť na multimediálne centrum – podporuje aj platformy Netflix či Apple TV.

    Perfektný herný zážitok

    Vďaka LG NanoCell obrazovke sa budete cítiť skutočne v centre diania. Game Optimizer uchováva všetky nastavenia a automaticky optimalizuje a upravuje grafiku a viditeľnosť tak, aby bol váš herný zážitok čo najlepší. Technológie VRR, ALLM, eARC a HDMI 2.1 vám zaistia veľmi rýchlu synchronizáciu obrazu. K naozaj najmodernejšiemu hernému zážitku určite prispeje aj prístup k vašim obľúbeným platformám.

    LG NanoCell Gaming
    LG NanoCell Šport

    Atmosféra športového štadióna

    S LG NanoCell televízorom budete mať dokonalé prostredie pre fandenie vášmu obľúbenému tímu. LG NanoCell televízory sú pripravené na použitie až dvoch reproduktorov pomocou Bluetooth Surround, čím získate naozajstný priestorový zvuk. Pokiaľ nemôžete sledovať zápas svojho tímu, funkcia Upozornenie na šport vás o ňom bude priebežne informovať, aj keď sledujete na televízore niečo iné. Nemusíte sa báť ani rozmazaných rýchlych pohybov. LG Motion Pro rozmazanie eliminuje a vy si tak vychutnáte ostrý obraz za všetkých okolností.


    Skvelé oživenie interiéru

    Či už si vyberie LG NanoCell televízor vo veľkosti 43 alebo 86 palcov, skvele vám oživí priestor. Vďaka veľmi tenkému dizajnu a minimalistickému rámčeku okolo obrazovky je veľmi ľahké pripevniť televízor aj na stenu. Veľká obrazovka bez rušivých elementov vás skutočne vtiahne do deja.

    LG NanoCell dizajn

    Jasné a čisté farby s LG NanoCell TV.

    Spresniť parametre
    17 položiek

    NanoCell televízory LG

    V kategórii NanoCell televízory LG máme práve teraz na Alza.sk celkom 17 produktov.

    Už nepredávame

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB01