Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF Styliste Ultime Crystal Shine - Lak na vlasy 300 ml

Príslušenstvo k tovaru

SCHWARZKOPF Styliste Ultime Crystal Shine - Lak na vlasy 300 ml

Styliste Ultime Crystal Shine - Lak na vlasy
 

Lak na vlasy Ultime Crystal Shine poskytne vašim vlasom extra silnú fixáciu pri minimálnom zaťažení. Bohaté zloženie prípravku zabezpečuje výživu a hydratáciu vlasov s leskom, ktorý im dodáva zdravý vzhľad. Lak vám pomôže ľahko a rýchlo vytvoriť krásny účes, skrotiť rozlietané vlasy a poskytnúť im dlhotrvajúci lesk. Zafixujte vaše vlasy kvalitným lakom s extra silnou fixáciou!

Lak poskytne vašim vlasom jedinečnú fixáciu, ktorá dokáže udržať pod kontrolou aj veľmi zložité účesy. Zároveň vaše vlasy vyživuje, hydratuje a celkovo ich posilňuje. Prípravok má rýchle použitie a vydrží fixovať vlasy veľmi dlhú dobu bez zbytočného zaťaženia. Dodajte svojim vlasom tvar a očarujúci lesk!

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Nanášajte na hotový účes zo vzdialenosti 30 cm krátkymi strekmi.
Objem:
300 ml

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 300 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia
Kód:  STL023
Produktové číslo:  9000100931946
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18