Obnoviť stránku

STX Sunway ochranný štít

Pri kúpe 1 ks 2,99 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 2,26 €/ks

STX Sunway ochranný štít

Chráňte ešte viac seba a zároveň svoje okolie pred vírusovými kvapôčkami. Ochranný štít STX Sunway v kombinácii s ústenkou totiž významne zvýši vašu ochranu. Je vhodný na celodenné nosenie. Upevňuje sa pomocou gumy, takže sa dokonale prispôsobí vašej hlave. Dotyková plocha je zase z dostatočne silného penového materiálu. Ak prichádzate denne do užšieho kontaktu s ľuďmi, pracujete napríklad v obchode, zdravotníctve, reštaurácii, kaderníctve alebo ďalších podobných službách, mal by sa tvárový štít stať bežnou súčasťou vašich ochranných pomôcok. Ochranný štít na tvár STX Sunway môže prípadne byť aj alternatívou k ústenke pre osoby, ktoré trpia dýchacími problémami a dlhodobé nosenie ústenky im robí veľké problémy.

Kľúčové vlastnosti ochranného štítu STX Sunway

  • Chráni používateľa aj jeho okolie pred vírusovými kvapôčkami
  • Ochranný štít STX Sunway v kombinácii s ústenkou významne zvyšuje ochranu pred ochorením
  • Vhodný na celodenné nosenie vďaka gumovému pásku a penovej kontaktnej ploche
  • Ideálny pre osoby v dennom úzkom kontakte s ďalšími ľuďmi –  obchody, zdravotníctvo, reštaurácia, kaderníctvo a ďalšie
  • Ochranný štít STX Sunway môže byť alternatívou k ústenkám pre osoby s dýchacími problémami

Údržba:
Na dezinfekciu štítu využite mäkkej handričky a bežných čistiacich prostriedkov. Udržujte pri teplotách od +5 do +30 °C.

Návod na nasadenie ochranného štítu:
Odstráňte ochrannú fóliu z vonkajšej strany štítu. Nalepte mäkkú dosadaciu penovú plochu na vnútornú stranu štítu. Pripevnite za hlavu pomocou pružnej gumy.

Rozmery (š × v):
30 × 21 cm

Kontaktná plocha:
Z penového materiálu s hrúbkou 2 cm


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Materiál

Materiál Plast
Kód:  STXFSH_01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02