Obnoviť stránku

STRYD

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

STRYD

Wattmeter Stryd je špičková pomôcka, ktorú ocení nejeden náročný bežec alebo triatlonista. Prístroj využíva moderné technológie, aby presne zmeral kinetiku bežeckej trajektórie, a v reálnom čase zobrazuje váš aktuálny výkon vo wattoch. Okrem wattov Stryd zaznamenáva a vyhodnocuje množstvo iných údajov a tým umožňuje zvládať beh rýchlejšie, efektívnejšie a behať dlhšie. Využiť ho môžete, či už trénujete na dráhe, v hale alebo v teréne. Všade dobre poslúži.

Kľúčové vlastnosti wattmetra Stryd Summit

  • Ľahšie a presnejšie meranie behu
  • Meria výkon, techniku a efektivitu
  • Bezdrôtová komunikácia s inteligentnými zariadeniami (ANT+ a Bluetooth Smart)
  • Bezdrôtové nabíjanie batérie
  • Prístroj využívajú atléti aj olympionici
  • Kompatibilný s iOS aj Android s podporou Bluetooth Smart
  • Hmotnosť len 10 g
  • Jednoduché pripnutie na topánku (tzv. footpod)
  • Dlhá výdrž batérie

Revolučná technológia wattmetra Stryd

Wattmeter Stryd je inovovaná verzia a disponuje revolučnou technológiou. Staré wattmetre fungujú na princípe hrudného pásu. Nový Stryd je tzv. footpod a pripína sa jednoduchým spôsobom na topánku. Vďaka hmotnosti 10 g na neho čoskoro zabudnete a stane sa vašou súčasťou pri každom tréningu. Prístroj meria samotnú kinetiku behu, čím dosahuje veľmi presné výsledky. Namerané hodnoty potom môžete hodnotiť vo vašom inteligentnom zariadení, s ktorým wattmeter spojíte.

Spojte svoj wattmeter sa smartfónom alebo hodinkami

Wattmeter Stryd komunikuje na základe bezdrôtovej technológie Bluetooth Smart alebo ANT+, ktorou musí byť druhý prístroj vybavený. Bežne komunikuje so systémami iOS a Android a môžete ho tiež spojiť s modernými hodinkami Garmin, Polar alebo Suunto.

Kód:  SPTmf001
Produktové číslo:  863210000211
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06