Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

STRONG SRT8541FTA

4,6 124 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

STRONG SRT8541FTA

Výkonný HDTV prijímač pozemného vysielania strong SRT8541FTA ponúka nekódované vysielanie v skvelej kvalite. Set-top box pochopiteľne prijíma signál DVB-T2. Užite si širokú škálu praktických funkcií, akými sú napríklad EPG, pamäť až pre 700 kanálov, 4 zoznamy obľúbených TV programov aj rádiových staníc, automatické a ručné prehľadávanie programov, a mnoho ďalšieho. Set-top box strong SRT8541FTA navyše podporuje novú normu HEVC/H.265 a Dolby Digital Plus.

Kľúčové vlastnosti Set-top boxu Strong SRT8541FTA

  • HDTV prijímač na príjem nekódovaných DVB-T2 programov TV a rádia pomocou antény
  • Nová technológia tunera pre skvelý príjem
  • Displej zobrazujúci číslo programu alebo čas
  • Až 4 zoznamy obľúbených pre TV a rádio
  • Programové informácie až na 14 dní dopredu vďaka EPG
  • Teletext, podpora viacjazyčných titulkov
  • Port pre USB
  • Pamäťová kapacita až pre 700 kanálov
  • Konektory: 1× ANT IN - IEC zásuvkový typ, HDMI, TV SCART (CVBS, Audio L a R) S/PDIF (koax.), RJ-45 Ethernet, Vypínač napájania, Port USB 2.0: Podporované 5 V/800 mA (max.)

Rýchly aj inteligentný Set-top box Strong SRT8541FTA

Rýchlo prepínajte kanály, užite si ich jednoduché triedenie podľa abecedy, alebo si ich roztrieďte pokojne sami presne tak, ako vám vyhovuje. Využite až 10 časovačov udalostí v 4 režimoch, prípadne si naplánujte sledovanie obľúbeného programu priamo v televíznom sprievodcovi. Ak máte malé deti, určite radi uvítate funkciu rodičovského zámku pre menu. Milovníci filmov, či televíznych relácií pre zmenu iste ocenia funkciu hodnotenia obsahu pre kanály. Nastavte si svoje RSS kanály, sledujte počasie cez Ethernet. Multifunkčný Set-top box strong SRT8541FTA všetko vyrieši za vás.

Príslušenstvo

  • Diaľkový ovládač
  • Dve AAA batérie

Parametre a špecifikácia

Tuner

Tuner DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T

Funkcie

Maximálne rozlíšenie Full HD
Záznam na Externý disk, flash disk
Funkcie internet, Timeshift, EPG

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy HDMI, SCART, LAN, USB

Operačný systém

Operačný systém Vlastný
Kód:  JT880l5a1
Produktové číslo:  SRT8541FTA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09