Obnoviť stránku

STRONG LEAP-S3+

4,9 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
61,90 €

STRONG LEAP-S3+

Google TV box STRONG LEAP-S3+

Multimediálne centrum STRONG Leap-S3+ vdýchne vášmu televízoru nový život, pretože ho premení na modernú Smart TV. Pracuje totiž s operačným systémom Google TV, ktorý ponúka intuitívne ovládanie a široké možnosti rozšírenia. Všetko je certifikované spoločnosťou Google na zabezpečenie bezproblémovej prevádzky. Medzi nadštandardnými funkciami nájdete rýchlu dvojpásmovú WiFi, priamy prístup do obchodu Google Play, možnosť zrkadlenia obsahu mobilných zariadení či podporu Google Assistant. Využiť sa dá aj vstavaný Chromecast pre pohodlné streamovanie obsahu z mobilného telefónu. Na pripojenie k ďalším zariadeniam a zdieľaniu napríklad dát môžete využiť aj Bluetooth. Ovládanie teraz uľahčuje diaľkové ovládanie vybavené tlačidlami s číslom od 0 do 9, čo vám uľahčí prepínanie kanálov napríklad pri IPTV.

Google TV box STRONG LEAP-S3+

HDR formát Dolby Vision

Google TV box STRONG LEAP-S3+

Priestorový zvuk Dolby Atmos

Google TV box STRONG LEAP-S3+

Pôsobivé 4K rozlíšenie

Google TV box STRONG LEAP-S3+

Doprajte si kvalitnú zábavu u vás doma

Google TV box STRONG Leap-S3+ vám zaistí ľahký prístup k tým najlepším streamovacím aplikáciám. Nie je tak nutné meniť celú TV, na ktorú ste si zvykli, a okrem chýbajúcich aplikácií naďalej funguje úplne bezchybne. Multimediálne centrum STRONG Leap-S3+ disponuje zabudovaným Chromecastom. Vďaka tomu môžete ľahko bezdrôtovo streamovať obsah zo smartfónu, tabletu alebo notebooku na veľkú obrazovku pripojenej televízie.

Google TV box STRONG LEAP-S3+

STRONG Leap-S3+ má dostatok konektorov

Multimediálne centrum STRONG Leap-S3+ sa prezentuje celým radom konektorov. HDMI na pripojenie s obrazovkou dopĺňa LAN na pripojenie ku káblovej sieti. Ďalej nasleduje USB port na pripojenie napríklad externých diskov a port S/PDIF.

Google TV box STRONG LEAP-S3+

Bezdrôtové rozhranie pre ľahké pripojenie na internet

O pohodlné pripojenie multimediálneho centra STRONG Leap-S3+ k sieti sa postará duálna WiFi, takže v prípade 5 GHz pripojenia bude zaistený stabilný dátový tok, čo sa hodí najmä pri sledovaní streamovaného videa.

Google TV box STRONG LEAP-S3+

STRONG Leap-S3+ podporuje inštaláciu aplikácií

Vďaka systému Google TV získate prostredníctvom multimediálneho centra STRONG Leap-S3+ jednoduchý prístup prakticky ku všetkým aplikáciám, ktoré niečo v streamovacom svete znamenajú.

Google TV box STRONG LEAP-S3+

STRONG Leap-S3+ má diaľkový ovládač s Bluetooth a číslami od 0 do 9

Možno máte už dopredu strach zo zložitého ovládania šikovných funkcií multimediálneho centra STRONG Leap-S3+. Opak je však pravdou. Pohodlný diaľkový ovládač s Bluetooth a funkciami pre hlasové ovládanie má jasne poznateľné ikonky alebo napríklad samostatné tlačidlá pre rýchly prístup k Netflixu alebo YouTube. Navyše je možné využiť aj hlasové ovládanie cez Google Assistant. Na ovládači sú umiestnené aj tlačidlá 0 až 9 pre pohodlný výber kanálov napr. pri IPTV.

Google TV box STRONG LEAP-S3+

Kľúčové vlastnosti multimediálneho centra STRONG Leap-S3+

  • Google TV box certifikovaný spoločnosťou Google
  • Rozlíšenie videa až 4K UHD (3 840 × 2 160 pixelov)
  • Prístup k aplikáciám, hrám, streamovacím službám a ďalšiemu obsahu v obchode Google Play
  • Podpora Dolby Vision-Atmos
  • Vstavaný Chromecast na streamovanie HD filmov z vášho mobilného telefónu na TV obrazovku
  • Pripojenie Bluetooth zariadení, ako napríklad reproduktorov, slúchadiel alebo klávesníc
  • Diaľkový ovládač s Bluetooth a hlasovým ovládaním
  • Na ovládači sú čísla od 0 do 9 na pohodlné prepínanie programov (napr. pri IPTV)
  • Súčasťou balenia HDMI kábel

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Podporované rozlíšenie 4K Ultra HD
Operačný systém Google TV
Kapacita úložiska 16,38 GB
Pamäť RAM 2,05 GB
Pamäť ROM 16,38 GB

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní Digitálny optický výstup, Ethernet LAN, HDMI 2.1, USB 2.0
Konektivita Bluetooth, DLNA, WiFi
Počet USB 1 ×
Podporované audio formáty AAC, AC‑3, AIF, AIFF, ALAC, AMR, APE, Apple Lossless, ASF, Audible, DD, DFF, Digital Plus, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DSD, DSF, DTS, DXD, E-AC‑3, FLAC, LPCM, MP2, MP3, MP4, OGG, PCM, TrueHD, TTA, WAV, WAVE, WMA, WV
Podporované video formáty AVI, H.264, MP4, WMV, MPG, M-JPEG, SMV, AMV, H.265, HEVC, HDR 10+, TS, MKV, HDR10, MPEG, HLG

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Amazon Alexa, Google Assistant, Google Cast, Google Chromecast, Internetové rádio, Mikrofón, Miracast, Nahrávanie, Ovládanie hlasom, Ovládanie mobilom, Podpora NAS
Aplikácia Amazon Prime Video, App Store, Apple TV, Disney+, Facebook, Google Play Store, Hudba Google Play, Kodi, NETFLIX, O2 TV, Plex, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Voyo, Vudu, Webový prehliadač, YouTube, Magio GO, Vodafone TV, HBO MAX, Lepší.TV, TellyTV, SledovaniTV

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Napájací adaptér, HDMI kábel, Batéria

Farba

Farba Biela
Kód:  THM006c3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LEAP-S3+
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02