Obnoviť stránku

STRIVECTIN Anti-Wrinkle Blurfector For Eyes 10 ml

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

STRIVECTIN Anti-Wrinkle Blurfector For Eyes 10 ml

StriVectin Anti-wrinkle Blurfector For Eyes je podkladová báza pod make-up, ktorá má po nanesení okamžitý efekt. Stačí aplikovať na viečka a pod oči a primer sa ihneď postará o vyhladenie vrások, redukciu kruhov pod očami a ostatných nedokonalostí. Zároveň pripraví pleť na korektor aj očné tiene, ktorým navyše zaistí dlhšiu výdrž. Podkladová báza StriVectin Anti-wrinkle Blurfecto obsahuje patentovanú technológiu NIA-114, ktorej základom je 40 rokov testovaná molekula niacínu (vitamínu B3). Táto látka zaisťuje ostatným zložkám lepší účinok a posilňuje najvrchnejšiu časť epidermy, čím dochádza k jej obnove a ochrane pred vonkajšími vplyvmi. Báza má ekologický obal z recyklovateľného plastu a nebola testované na zvieratách. Neobsahuje žiadne škodlivé látky, silikóny, sulfáty ani parabény.

Kľúčové vlastnosti podkladovej bázy StriVectin Anti-wrinkle Blurfector For Eyes 10 ml

  • Podkladová báza pod make-up StriVectin Anti-wrinkle Blurfector For Eyes
  • Stačí aplikovať na viečka a pod oči
  • Primer sa okamžite postará o vyhladenie vrások, redukciu kruhov pod očami a ostatných nedokonalostí
  • Pripraví pleť na korektor aj očné tiene, ktorým navyše zabezpečí dlhšiu výdrž
  • StriVectin Anti-wrinkle Blurfecto obsahuje patentovanú technológiu NIA-114
  • Báza má ekologický obal z recyklovateľného plastu a nebola testované na zvieratách
  • Bez škodlivých látok, silikónov, sulfátov a parabénov

Použitie:
Na jedinečný výsledok najskôr aplikujte očný krém. Potom malé množstvo podkladovej bázy aplikujte na končeky prstov a naneste pod oblasť očí. Jemným ťuknutím vmasírujte pod očami aj na viečka.

Zloženie:
Kľúčové ingrediencie: Optical Blurring Microspheres, Turmeric Butter, and Arjun Tree Bark & Hua´ng QI´ Extract Dimethicone, Isododecane, Polymethyl Methacrylate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Silica, VP/Hexadecene Copolymer, Stearyl Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Mica, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyldodecanol, Ethylhexyl Palmitate, Myristyl Nicotinate, Synthetic Fluorphlogopite, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Ceramide NP, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Butter, Bisabolol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oleic Acid, Terminalia Arjuna Extract, Phytosterols, Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Dimethiconol, Astragalus Membranaceus Root Extract, Lecithin, Zingiber Zerumbet Extract, Stearic Acid, Isoceteth-10, Ubiquinone, Triethoxycaprylylsilane, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Tin Oxide, Phenoxyethanol, Aluminum Hydroxide, CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Počet tieňov

Počet tieňov Mono
Kód:  KSPL2670
Produktové číslo:  810907025897

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16