Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nosiče bicyklov

Najpraktickejším riešením na prepravu bicyklov sú nosiče na bicykle, pretože nezaberajú priestor ani pre posádku, ani pre batožinu. Bicykle v nich môžeme umiestniť na strechu alebo za auto, a to buď na ťažné zariadenie, alebo na piate dvere. Aké sú výhody jednotlivých typov a na čo si dať pri ich výbere pozor? Čítajte ďalej a všetko sa dozviete.

Pokračovať
Spresniť parametre
121 položiek

Nosiče bicyklov

Strešné držiaky na bicykel sú nenahraditeľným pomocníkom všetkých milovníkov cyklistiky. V závislosti od modelu nosiča bicyklov na ňom môžete prevážať aj niekoľko bicyklov súčasne, vyraziť teda môže celá rodina. So strešným nosičom na bicykel si spestríte víkend na chate alebo si môžete vziať bicykle so sebou na dlhšiu dovolenku a spoznávať rôzne miesta. Vyberte si kvalitné nosiče Thule alebo Peruzzo, s ktorými môžete prípadne použiť popruhy s prackou Sea To Summit.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16