Obnoviť stránku

Streetscooter Work Pure

Streetscooter Work Pure

Elektrické dodávky sú ideálnou záležitosťou, ako ukázať úspornú prevádzku v tom najlepšom svetle. Okrem mimoriadne nízkych prevádzkových nákladov tiež výrazne ušetríte životné prostredie a nakoniec aj svoju peňaženku. Každý prejdený kilometer vás totiž bude stáť oveľa menej ako pri používaní dodávky s klasickým spaľovacím motorom. Riešenie vašich problémov prichádza z Nemecka v podobe elektromobilu Streetscooter Work Pure.

Kľúčové vlastnosti elektromobilu Streetscooter Work Pure

  • Ľahké transportné vozidlo s dojazdom 118 km
  • Úžitková hmotnosť až 900 kg
  • Nabíjanie na 80 % trvá približne 4,5 hodiny
  • Na 100 % čistý elektromobil
  • Nízke prevádzkové a servisné náklady

Elektrická dodávka, ktorú používa Deutsche Post

Spoločnosť Streetscooter kúpila nedávno Deutsche Post a veľmi dobre vedela, prečo to robí. Plánuje totiž vyrobiť minimálne 30 000 úžitkových dodávok značky Streetscooter s ohromnou prepravnou kapacitou, ktoré bude využívať pre svoje účely. Bola len otázka času, kedy sa dodávky dostanú na voľný trh a ten D je práve tu.

Nízke prevádzkové náklady

Obstaraním dodávky na elektrický pohon môžete rozbehnúť svoje podnikanie na plné obrátky. Základom sú úplne minimálne prevádzkové náklady, ktoré sa môžu pohybovať niekde okolo 50 halierov na prejdený kilometer. Hlavným benefitom je však veľká prepravná kapacita s úžitkovou hmotnosťou až 900 kilogramov. Istým obmedzením je však dojazd na úrovni 118 kilometrov. Streetscooter Work Pure tak patrí do mesta alebo do jeho blízkeho okolia. Ideálne ako rozvoz potravín, balíkov alebo iného tovaru.

Záruka na batérie: 6 rokov/120 000 km

Záruka na vozidlo: 2 roky

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Batéria a nabíjanie

Jazdné vlastnosti

Výkon 48 kW
Maximálna rýchlosť 85 km/h
Pohon 4 x 4 Nie

Rozsah a spotreba

Úžitkové vlastnosti

Karoséria Dodávka
Hmotnosť 900 kg
Kód:  STR03sc

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03