Obnoviť stránku

Street Surfing City kicker Blue Black

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Street Surfing City kicker Blue Black

Kolobežka City Kicker svojími vlastnosťami a zaujímavým vzhľadom perfektne zapadne do mestskej premávky. Skladací mechanizmus umožňuje ľahké a jednoduché prenášanie. Vďaka nášľapnej ploche z javorového dreva bude jazda pohodlná a vy si ju tak maximálne užijete.

Kľúčové vlastnosti

  • Kolieska s priemerom 145 mm bez problémov prekonajú drobné nerovnosti terénu
  • Odpružená nášľapná plocha z javorového dreva znižuje vibrácie, jazda tak bude hladká a rýchla
  • Skladacia konštrukcia umožní kolobežku ľahko prenášať cez najrôznejšie úseky, kde ju nie je možné použiť
  • Robustná oceľová brzda kolobežku kdekoľvek rýchlo a jednoducho zastaví
  • Výšku kormidla možno jednoducho nastaviť až do 3 polôh
  • Hmotnosť: 3,4 kg
  • Maximálna nosnosť: 80 kg

Do mesta ako stvorená

Táto kolobežka je ako stvorená na jazdu po meste a to nielen svojími vlastnosťami, ale aj futuristickým vzhľadom. S odpruženou nášľapnou plochou z javorového dreva prejdete mestskú štvrťou ako po masle. S kolieskami, ktoré majú priemer 145 mm, a ložiskami ABEC 7 bez problémov prekonáte aj drobné nerovnosti terénu, ktoré sa v uliciach často vyskytujú.

Ľahko prenosná

Tento praktický pomocník, vďaka ktorému sa rýchlejšie dostanete do školy či do práce, sa dá navyše veľmi jednoducho zložiť a ľahko preniesť. Kormidlo si vďaka nastaviteľnosti pohodlne upravíte podľa svojej výšky. Pokiaľ bude jazda príliš rýchla, vždy vás zachráni robustná oceľová brzda, ktorá je upevnená na zadnej časti.

Kód:  SPT5339
Produktové číslo:  813398017860

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01