Obnoviť stránku

Záhradné stoly

Záhradný stôl je nepostrádateľným kúskom nábytku na záhrade, terase alebo balkóne. Vzhľadom k vonkajšiemu využitiu sa vyrába z odolných materiálov, ktoré sa ľahko udržujú. Môže byť doplnený otvorom pre slnečník alebo úložnými zásuvkami. Čo všetko je potrebné zvážiť, než záhradný stolík zakúpite? 

Pokračovať
Spresniť parametre
344 položiek

Záhradné stoly

Vytvorte si na záhrade pohodlie s tým správnym záhradným nábytkom. Či už organizujete grilovanie, oslavu alebo si len chcete oddýchnuť na záhradnej hojdačke, v sekcii záhradný nábytok si určite vyberiete. K dispozícii sú sety záhradného nábytku alebo jednotlivé záhradné stoličky a záhradné stoly. Pred kúpou záhradného stola odporúčame rozmyslieť si, pre koľko ľudí bude stôl slúžiť alebo z akého materiálu má záhradný stôl byť.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12