Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Stolné mixéry Tefal

Stolové mixéry Tefal

Stolné mixéry Tefal

Stolné mixéry Tefal rozmixujú vaše obľúbené pochúťky dohladka. Pripravte si ovocné džúsy, koktaily, mliečne koktaily alebo domáce polievky a omáčky, možné je všetko! Stolné mixéry Tefal sú vybavené prvotriednymi nožmi Powelix, ktoré spájajú extrémnu ostrosť s pokročilou geometriou a optimalizovaným uhlom sekania. Vďaka technológii, ktorá využíva 6 nerezových nožov získate dokonale jemne namixované suroviny so zachovaním maxima živín. Objavte mixéry Tefal Blendforce a vysokorýchlostné mixéry Tefal Perfectmix Plus alebo Tefal Infinymix Plus, ktorý ponúka automatické programy na špeciálnu prípravu vášho smoothie, zmrzliny alebo sorbetu a vysokorýchlostný mixér Tefal Perfectmix Cook s automatickými programami na prípravu horúcich jedál vrátane varenia na pare. Ekologicky šetrnú konštrukciu vám ponúkne tyčový mixér Tefal Eco Respect.

Spresniť parametre
13 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14