Obnoviť stránku

STILYS

Garancia najlepšej ceny
319,90 €

STILYS

Naparovač odevov STILYS je dokonalým pomocníkom do každej domácnosti, ktorý vám perfektne zjednoduší žehlenie. Naparovač žehlí naparovacou metódou, ktorá je k odevom a materiálom šetrnejšia než klasická žehlička. Látku žehlí tiež rýchlejšie a šetrí miestom, pretože naparovanie odevov prebieha bez použitia žehliacej dosky priamo na ramienku. Pripravený na použitie je za obyčajnú 1 minútu, čím sporí aj váš čas. Je vybavený unikátnou technológiou Start&Stop, tá zaistí prerušenie pary pri vložení žehliacej hlavy do držiaka a jej automatické spustenie po vybratí hlavy z držiaka. Naparovač odevov disponuje veľkou nádržkou na vodu s objemom 1,2 l a je opatrený kolieskami na jednoduchú manipuláciu.

Kľúčové vlastnosti naparovača odevov STILYS

  • Vysoko účinný naparovač odevov
  • Žehlí šetrnou a rýchlou naparovacou metódou
  • Naparovanie uskutočnené priamo na ramienku
  • Pripravený na použitie za obyčajnú 1 minútu
  • S unikátnou technológiou Start&Stop
  • S nádobkou na vodu s objemom 1,2 l
  • Kolieska pre veľmi jednoduché premiestňovanie
  • Naparovač odevov STILYS žehlí odevy bez poškodenia
  • V priebehu žehlenia dezinfikuje a odstraňuje pachy
  • Vhodný na všetky druhy odevov a tkanín
  • So systémom pravidelného preplachovania anti-calc
  • S plynulou reguláciou intenzity pary
  • Automatické vypnutie pri nedostatku vody v nádržke
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Najrýchlejšia a najšetrnejšia metóda žehlenia

Naparovač odevov STILYS disponuje systémom SteamOne, najšetrnejšou a najrýchlejšou metódou žehlenie. Para, ktorá je vytvorená steamerom, preniká cez látku a žehlí ju bez poškodenia. Súčasne na odevoch nevytvára žiadne odlesky ako klasická žehlička. Teplota pary 98 °C navyše odstraňuje pachy a veľmi účinne dezinfikuje.

Naparovač odevov STILYS na všetky druhy odevov

S naparovačom veľmi pohodlne a rýchlo vyžehlíte všetky druhy odevov a tkanín. Pomocou niekoľkých málo ťahov vyžehlíte perfektne nohavice, košele, obleky, blúzky, tričká, šaty, kabáty a ďalšie oblečenie. Naparovač STILYS veľmi rýchlo vyrovná záhyby aj na tých najjemnejších a najťažšie prístupných miestach odevov, ako sú napríklad goliere košieľ či blúzok. Hravo si poradí s mušelínom, hodvábom, čipkou, ľanom, vlnou i bavlnou.

S anti-calc systémom

Na žehlenie odevov môžete pohodlne používať kohútikovú vodu. Naparovač totiž využíva anti-calc systém pravidelného preplachovania, ktorý minimalizuje usadzovanie vodného kameňa. V prípade nedostatku vody v nádržke sa pritom automaticky vypne. Disponuje tiež plynulou reguláciou intenzity pary a je opatrený nerezovou naparovacou plochou so Soft touch povrchom, ktorá sa šetrne postará o všetko vaše oblečenie. Naparovač odevov STILYS vám skutočne dokonale uľahčí žehlenie.

Rozmery:
36 × 29 × 16 cm

Hmotnosť:
8 kg


Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Parný naparovač

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Rýchle nahriatie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Automatické vypnutie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 000 W
Parný výkon 42 g/min
Materiál žehliacej plochy Nerez

Rozmery a objem

Objem nádržky 1 200 ml

Farba

Farba Čierna
Kód:  SOSNO000
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SteamOne Stilys

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03