Obnoviť stránku

STIGA Royal 3-star WRB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

STIGA Royal 3-star WRB

STIGA Royal 3-star WRB je raketa na stolný tenis z exkluzívnej série Royal, ktorá obsahuje tri rakety, z ktorých každá je určená na iný typ hry. Všetky rakety majú certifikáciu ITTF a využívajú rovnaké technológie a poťahy ako profesionálne rakety. 3-star WRB je stolnotenisová raketa pre všetkých hráčov, ktorí preferujú rýchlu a precíznu hru. Disponuje konkávnym držadlom a technológiou WRB, ktorá ju optimálne vyvažuje a dodáva dokonalý cit pre loptu. Poťah stolnotenisovej rakety S3 je hrubý 2 mm a drevená časť sa skladá z piatich vrstiev. Séria rakiet STIGA Royal bola vyvinutá v spolupráci s čínskym národným tímom.

Kľúčové vlastnosti rakety STIGA Royal 3-star WRB

  • Exkluzívny obal STIGA Royal
  • Certifikácia ITTF
  • STIGA Royal 3-star WRB na rýchlu a precíznu hru
  • Technológia WRB na precízne vyváženie
  • Rad stolnotenisových rakiet Royal bol vyvinutý v spolupráci s čínskym národným tímom
  • Konkávne držadlo a päť drevených vrstiev rakety STIGA Royal 3-star WRB

Technológia pre maximálne vyváženie

Raketa na stolný tenis STIGA Royal 3-star ponúka technológiu WRB, ktorá je zárukou ideálneho vyváženia a citu pre loptu. Stolnotenisová raketa je zabalená v elegantnom obale Royal a je certifikovaná medzinárodnou federáciou stolného tenisu ITTF. Na dosiahnutie dokonalých vlastností bola séria rakiet STIGA Royal vyvinutá v spolupráci s čínskym národným tímom.

Parametre a špecifikácia

Úroveň

Úroveň 3 stars

Tvar držadla

Tvar držadla Konkávne (FL)

Hmotnosť

Hmotnosť 180 g
Kód:  SPTjech0022
Produktové číslo:  7318688025356

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03