Obnoviť stránku

STEVES No Bull***T Goodnight Pills

Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -25 %
11,90 € 15,90 €

STEVES No Bull***T Goodnight Pills

Kam se poděl? Sladký, hluboký spánek malého dítěte. Místo spánku plná hlava myšlenek a propocený pyžamo. Abych se jen nepřevaloval v posteli, tak jsem šel a vytvořil tyhle pilule. Žádná chemie, jen čistá příroda v tobolkách. Prostě se dobře vyspíš. Tenhle koktejl bylin tlumí stres, uklidňuje, pomáhá usínat. Seš velký kluk, tak víš, že jen kapsule tvůj problém nevyřeší.

Doporučuju kombinovat se soustředěným dýcháním. Náááádech-výýýýdech. To je ono! Steve si teď užívá plnohodnotného spánku. Buď jako Steve. Zkus je a dej vědět.

Zloženie

Meduňka lékařská (Melissa officinalis) standardizovaný extrakt z květu (5:1), Kozlík lékařský (Valeriana officinalis) standardizovaný extrakt z kořene (Kyselina valerenová 0,8 %), Šišák bajkalský (Scutelaria baicalensis) standardizovaný extrakt z kořene (baicalin 95 %), Mučenka (Passiflora sp.) standardizovaný extrakt z květu (rozmarýnová kyselina 2 %), Chmel otáčivý (Humulus lupulus) standardizovaný extrakt z šištice (Flavony 5 %), Ženšen (Panax ginseng) standardizovaný extrakt z kořene (ginsenosidy 25 %), vegan kapsle (rostlinná želatina).
Kód:  DOST037
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595713607025

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09