Obnoviť stránku

SteelSeries Siberia V3 White

4,5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Siberia V3 White

Vylepšené zvukové vlasnosti

Headset SteelSeries Siberia V3 je podareným nástupcom prvej generácie. Prepracovaná konštrukcia, starostlivo zvolené komponenty a inovované zvukové meniče, to všetko dohromady vytvára výborné akustické výsledky. Prirodzený a bohatý zvuk si vás jednoducho podmaní. Či už sa jedná o herný zvukové detaily, ako sú jemné kroky nepriateľov alebo ohlušujúce explózie, vždy počujete to, čo herné vývojári zamýšľali . Zabudovaný smerový mikrofón zaznamenáva krištáľovo čistý zvuk s minimom šumu z okolia a môže byť zasunutý a skrytý v ľavej mušli, čo je ideálne pre počúvanie hudby.

Pamäťová pena pre maximálne pohodlie aj izoláciu

Uzavretá konštrukcia a komfortné polstrovanie náušníkov modelu Siberia V3 pamäťovou penou pomáha výrazne redukovať okolitý hluk a umožní vám sústrediť sa na telefonovanie, zvuky herného prostredia, alebo počúvanie hudby naozaj naplno. Aj pri dlhodobom nosení tak zaistí maximálne pohodlie bez nepríjemného tlačenia na hlavu. Integrované 50mm meniče navyše zaisťujú dokonalú frekvenčnú odozvu pri akomkoľvek použití. Na ľavej mušli slúchadiel je umiestnené tlačidlo pre rýchle stlmenie mikrofónu, čo je praktické a pohodlné. Prívodný kábel je dvakrát odolnejší, než tomu bolo u predchádzajúcej verzie Siberia V2.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  MX042f8e2
Produktové číslo:  61356

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19