Obnoviť stránku

SteelSeries Siberia 840

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Siberia 840

Dizajnovo prepracované bezdrôtové slúchadlá Siberia 840 prinášajú výnimočne vyladený zvuk, ktorý je ideálny na hranie hier, sledovanie filmov alebo pre intenzívne počúvanie hudby. Slúchadlá sú navyše vybavené prídavným prijímačom, vďaka ktorému je možné ich interaktívne ovládať. Pre väčšie pohodlie sú slúchadlá vyrobené z pamäťovej peny a príjemne tak sedia na ušiach. Špecialitou je zasúvací mikrofón s LED diódou, ktorá signalizuje stlmenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný bezdrôtový prenos zvuku s dosahom až 10 metrov
  • Podpora priestorového zvuku 7.1
  • Redukcia oneskorenia zvuku
  • Dvojica batérií vymeniteľných za prevádzky
  • Čas prevádzky až 20 hodín
  • Zasúvací mikrofón s LED diódou
  • Bluetooth na prepojenie so smart zariadením
  • Prídavný prijímač s OLED displejom

Prvotriedny zvuk

Nechajte sa rozmaznávať virtuálnym priestorovým zvukom 7.1. Zatiaľ čo väčšina slúchadiel poskytuje klasickú technológiu Dolby, Siberia 840 využíva hneď tri rôzne typy tejto technológie. Navyše slúchadlá využívajú technológiu kontinuálnej zmeny frekvencie, vďaka ktorej zabraňuje oneskoreniu zvuku medzi výstupom zo slúchadiel a filmom či hrou. 

Ovládanie cez prijímač

Súčasťou balenia Siberia 840 je aj prídavný prijímač, vďaka ktorému získate prístup k základným ovládacím prvkom slúchadiel, a to vrátane ekvalizéra. Je vybavený prehľadným OLED displejom a spolu s užívateľsky prívetivým softvérom je jeho ovládanie naozaj jednoduché. Môžete si vytvoriť aj preddefinované nastavenia vďaka správe profilov.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MX042f8hn
Produktové číslo:  61230
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08