Obnoviť stránku

SteelSeries Siberia 100

3,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Siberia 100

S hernými slúchadlami od spoločnosti SteelSeries nesúci označenie Siberia 100 posuniete vaše hranie na úplne inú úroveň. Slúchadlá ponúkajú mnoho z prémiového sortimentu, avšak za výrazne nižšiu cenu. Niečo také by ste od slúchadiel za túto cenu jednoducho nečakali. V prvom rade potešia najmä svojou realistickou hudobnou reprodukciou ktorá vám doslova zoberie dych. V spojení s nielen pohodlnými, ale aj okolitý zvuk izolujúcimi náušníkmi - počujete iba to, čo počuť chcete.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn
  • Pohodlné nosenie
  • Realistická zvuková reprodukcia
  • Nízka hmotnosť
  • Tlmí okolitý hluk
  • Zabudovaný mikrofón

Pohodlné a zároveň štýlové

Dušu zariadenia predstavujú dva 40mm neodymové reproduktory, ktoré dokážu reprodukovať aj ten najnepatrnejší zvuk vo vašom obľúbenom hernom titule. U slúchadiel oceníte tiež ergonomickú konštrukciu a nízku hmotnosť, vďaka ktorým sú pohodlné aj pri dlhšom nosení. Elegantné farby a kontúry poskytujú štýl, ktorý hledáte.

Kvalitný mikrofón

Tieto herná slúchadlá sú vybavené zabudovaným mikrofónom, ktorý je pre hranie mnohých hier úplne nepostrádateľný. V prípade týchto slúchadiel sa jedná o nízko profilový mikrofón disponujúci technológiou Mic Auto-Optimization DSP. Tá automaticky prispôsobí úroveň snímania zvuku na základe vášho hlasu a okolitého hluku. Vďaka tomu vám bude vždy zreteľne a dostatočne hlasno rozumieť. V prípade že zrovna nechcete byť počutý, stačí dvakrát kliknúť na tlačidlo na ľavej mušli. Mikrofón sa stíši.

Vysoká kompatibilita je zaručená 3,5 mm jack konektorom, vďaka ktorému môžete pripojiť slúchadlá k najrôznejším elektronickým zariadeniam. Svoje využitie tak nájdu aj pri počúvaní vašich obľúbených piesní napríklad z MP3 prehrávačov, notebooku, mobilného telefónu, alebo pri hraní na tablete či konzole Playstation.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MX042f8ch
Produktové číslo:  61420
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07