Obnoviť stránku

SteelSeries Shift Gaming Keyboard UK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Shift Gaming Keyboard UK

Klávesnica STEELSeries Shift je vhodná predovšetkým pre počítačových hráčov.Obsahuje USB hub s dvoma portami, audio výstup na slúchadlá a vstup pre mikrofón.Jej súčasťou je tiež široká rada multimediálnych kláves, takže ju využijete aj keď práve nebojujete na hernom poli.Špecialitou klávesnice STEELSeries Shift je ale najmä jedinečný dizajn umožňujúci vymieňanie sad kláves.Proste vnútorná časť vyberiete a kúpite si novú, na výber máte množstvo rôznych herných motívov, takže ich môžete meniť podľa toho, čo práve hráte alebo akú máte náladu, a to všetko za približne štvrtinu ceny celej klávesnice.
Klávesnica spolupracuje s pokročilým softvérom, ktorý umožňuje nezávislé naprogramovanie každej klávesy vrátane numerickej časti, a to dokonca niekoľkokrát.Je tomu tak vďaka systému niekoľkých vrstiev, ktoré sú prepínateľné "horúcim" tlačidlom na základni.Svetelné indikátory Vám budú ukazovať, aká vrstva je práve aktívna, takže budete vždy dokonale vedieť, v akej z nich sa nachádzate.Samozrejme nechýba ani podpora pre tvorbu rôznych makier, pre ktoré máte pripravené 8 dedikovaných tlačidiel, ktoré však zase podporujú dizajn s tromi vrstvami, takže na ne naprogramujete až 24 makier.STEELSeries Shift podporuje súčasný stisk až siedmich kláves a zaznamenáva aj časovanie a meškanie, takže ju nakonfigurujete naozaj na čokoľvek.
STEELSeries Shift sa chváli špičkovou odolnosťou, vďaka ktorej vydrží každá klávesa 15 miliónov úderov, čo je až 15x viac, než ponúka bežné klávesnice.Klávesy navyše disponujú nízkym zdvihom 4 mm, takže šetrí Vaše ruky pri častom používaní.Zaujímavosťou je tiež optimalizácia často využívaných herných klávesov, ako sú "WASD".Pre ich stlačenie nebudete potrebovať toľko sily a bude sa Vám s nimi operovať ľahšie.Komfort pri používaní podporujú aj nožičky s tromi výškovými nastaveniami.
Parametre a špecifikácie:
Prevedenie:
Čierne
Rozhranie:
1x USB 2.0 vstupné
2x USB výstup (1x napájaný)
1x výstup na slúchadlá
1x vstup pre mikrofón
Popisky kláves:
UK (Spojené kráľovstvo - anglicky)

Rozmery:

190 (240) x 490 x 40 mm (s podložkou pod zápästie)
Podporované OS:
Windows XP, Vista, 7

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Anglická
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice USB Hub, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 49 cm (490 mm)
Výška 4 cm (40 mm)
Kód:  MR079b1
Produktové číslo:  64106

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16