Obnoviť stránku

SteelSeries Sensei Wireless Gaming Mouse

4,2 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Sensei Wireless Gaming Mouse

Počítačová myš SteelSeries Sensei Wireless je bezdrôtovou variantou veľmi populárneho základného modelu. Medzi hlavné prednosti myši patria predovšetkým kvalitné spínače SteelSeries so životnosťou až 30 miliónov stlačení, možnosť konfigurácie nastavenia CPI a výdrž až 16 hodín pri intenzívnom hraní. Pri bežnej prevádzke je myš schopná vydržať až 20 hodín na jedno nabitie. Ak batéria dochádza, môžete pripojiť káblom dobíjaciu základňu a pokračovať v hraní. Tá, slúži zároveň ako bezdrôtový prijímač a vysielač. Stanica je pripojená k PC pomocou USB kábla. Ten je možné pripojiť aj priamo k myši a vytvoriť z nej tak myš káblovú.

Všetky dôležité nastavenia ľahko optimalizujete pomocou softvéru SteelSeries Engine priamo vo vašom počítači a nič vám nebude brániť v hernom zápolení. Laserový senzor sa chváli nastaviteľným rozlíšením v širokom rozsahu 50 – 8200 CP. Myš má na svojom tele 8 programovateľných tlačidiel, ktoré je možné voľne nastavovať pomocou SteelSeries Engine softvér a ExactTech nastavenia. Vyniká akceleráciou až 30G a rýchlosťou snímania 150 palcov za sekundu. Povrch myši je z veľkej časti pogumovaný, čo prispieva k lepšiemu a pevnejšiemu držaniu. Určite vás poteší aj štvorzónové osvetlenie . Podsvietené je koliesko myši, logo SteelSeries, kolíska myši a indikátor nabitia batérie. Užívateľ si môže vybrať z 16,8 milióna farieb tohto podsvietenia a tieto nastavenia je možné ukladať do profilov.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,9 cm
Výška 4,1 cm
Hĺbka 12,9 cm
Hmotnosť 120 g

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová

Rozhranie myši

Rozhranie myši Bezdrôtový USB prijímač

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre ľavákov

Senzor

Citlivosť 8 200 DPI
Technológia Laserová
Doba odozvy 0,98 ms

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Viacfarebné
Ďalšie vlastnosti Požívateľské profily

Farba

Farba Čierna
Kód:  MR078a10d
Produktové číslo:  62250
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13