Obnoviť stránku

SteelSeries Rival 300 Black

4,7 136 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Rival 300 Black

Rival 300, tak bola nazvaná nová herná optická myš z dielne spoločnosti SteelSeries a chváli sa predovšetkým možnosťou výberu z 16,8 milióna farieb podsvietenia rolovacieho kolieska a loga. Srdcom myši Rival je optický senzor Avago ADNS 3310. Tento senzor sľubuje nulovú hardvérovú akceleráciu, ktorá ponúka skutočné 1:1 sledovanie a presné pohyby. CPI je najlepší vo svojej triede, s možnosťou nastavenia 50-6500. SteelSeries spínače majú životnosť viac ako 30 miliónov kliknutí, rýchlu odozvu a jemný zvuk.
Futuristicky vyzerajúca myš je vhodná predovšetkým pre pravákov a nastaviť u nej možno celý rad vychytávok, ako sú makrá s možnosťou naprogramovania 6 tlačidiel. Okrem základnej zostavy sa na myši nachádzajú ďalšie tlačidlá na prepínanie rozlíšenia a tlačidlá vpred/späť. SteelSeries Rival Optical Mouse zvláda akceleráciu až 50 G, frekvenciu až 1000 Hz a odozvu tlačidiel 1 ms. Ďalej ponúka hladkú, matnú povrchovú úpravu a anti-potiaci povlak, ktorý pomáha udržiavať kontakt aj počas intenzívneho hrania. Zapojenie cez USB je jednoduché, stačí myš pripojiť a systém si už sám nájde požadovaný ovládač na bežných operačných systémoch.
Doplňujúce informácie:
Senzor:
Zrýchlenie: 50 G

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7 cm
Výška 4 cm
Hĺbka 13,3 cm
Hmotnosť 128 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 6 500 DPI
Technológia Optická
Doba odozvy 0,98 ms

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Viacfarebné
Ďalšie vlastnosti Požívateľské profily

Farba

Farba Čierna
Kód:  MR079
Produktové číslo:  62351
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17