Obnoviť stránku

SteelSeries QcK Mini

4,8 1 178 hodnotení
10,90 €

SteelSeries QcK Mini

Herná podložka pod myš SteelSeries QcK Mini

Pre kvalitné herné zážitky potrebujete dobre vyladený počítač, ale nemenej dôležité je aj príslušenstvo. Napríklad v podobe podložky pod myš SteelSeries QcK. Za veľmi solídne peniaze totiž získate produkt od prémiového výrobcu, ktorý asistuje pri výrobe tých najdrahších herných notebookov.

250 × 210 mm

Rozmery

2 mm

Hrúbka

Textil

Použitý materiál

SteelSeries QcK Mini

Najobľúbenejšie podložky pod myš

Séria podložiek SteelSeries QcK Mini patrí s viac ako 10 miliónmi predaných kusov medzi najobľúbenejšie na svete. Povrch podložky je totiž navrhnutý tak, že sa po ňom presne pohybujú myši s malým aj vysokým rozlíšením snímača.

SteelSeries QcK Mini

Protišmyková základňa

Podložka sa nesmie na stole pohnúť za žiadnych okolností. Preto je spodná časť SteelSeries QcK Mini navrhnutá tak, aby eliminovala akékoľvek pohyby.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 25 cm
Výška 0,2 cm
Hĺbka 21 cm

Určenie

Veľkosť S

Vlastnosti

Materiál Textil

Farba

Farba Čierna
Kód:  MR074b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  63005

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06