Obnoviť stránku

SteelSeries QcK Mass

4,8 50 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries QcK Mass

Mimoriadne silná podložka SteelSeries QcK mass je vyrobená z vysokokvalitnej tkaniny a vybavená špeciálnou protišmykovou gumovou základňou, ktorá zabraňuje pošmyknutiu, nech už je podkladom akýkoľvek materiál. Hlavné špecifikum variantu mass oproti ostatným modelom série QcK však spočíva v jej nadštandardnej 6 mm hrúbke. Vďaka tomu je zaistené porovnanie drobných podkladových nerovností aj maximálny komfort pre ruku používateľa pri akokoľvek dlhom používaní.
Overená kvalita
Séria podložiek SteelSeries QcK bola v priebehu posledných desiatich rokov optimalizovaná a testovaná s profesionálnymi hernými tímami po celom svete, takže máte istotu, že budete vybavení tým najlepším povrchom, aký je v súčasnej dobe k dispozícii.
Vyhotovenie:
Farba: čierna
Materiál: textil/gumová základňa
Rozmery: 320 x 285 x 6 mm

Kód:  MR074b3
Produktové číslo:  63010

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16