Obnoviť stránku

SteelSeries QcK Heroes of the Storm Logo

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries QcK Heroes of the Storm Logo

Prežívajte nezabudnuteľné herné okamihy naplno s elegantnou podložkou pod myš SteelSeries QcK na motívy Heroes of the Storm. Urobte ďalší krok vpred a staňte sa najlepším hráčom. Sami profesionáli hovoria, že to je ako o talente a tvrdom tréningu, tak aj o kvalitný výbave. Viac ako 10 rokov skúseností v progamingu utvára z výrobkov SteelSeries veľmi žiaduce a vyhľadávané produkty. Nie nadarmo je tiež niekoľko rokov propagoval multiklanu eSuba. Jeden z najväčších herných tímov v Českej republike, pôsobiaci aj na medzinárodnej scéne.

Jednoducho umiestnite zariadenie na vhodné miesto a potom sa už oddávajte ničím nerušenému hranie obľúbenej počítačovej hry. Vďaka kvalitnej látke a optimalizovanému povrchu má laserová či optická myš úplne precízne a rovnomerný sklz . Samozrejmosťou je mäkká gumová základňa , Ktorá zaručuje perfektnú priľnavosť k doske stola a veľa pohodlného miesta pre vaše zápästie.

S rozmermi 320 x 270 mm sa vám už nikdy nestane, že by ste sa s myšou dostali mimo podložku.

  • Gumová základňa, vďaka ktorej podložka necestuje
  • Optimalizovaný povrch pre precízne a rovnomerný sklz
  • Mäkký materiál pohodlný pre zápästie
  • Veľké rozmery pre kvalitné hranie počítačových hier
  • Štýlový dizajn Heroes of the Storm
  • Celosvetovo uznávaná progamingovej značka je zárukou kvality

Rozmery:
320 x 270 x 2 mm

Hmotnosť:
102 gramov

Kód:  MR074w5d63076
Produktové číslo:  63076

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06