Obnoviť stránku

SteelSeries QcK Large

4,8 1 178 hodnotení
19,90 €

SteelSeries QcK Large

Veľká podložka pod myš SteelSeries QcK+

Pre kvalitné herné zážitky potrebujete dobre vyladený počítač, ale nemenej dôležité je aj príslušenstvo. Napríklad v podobe podložky pod myš SteelSeries QcK+. Za veľmi solídne peniaze totiž získate produkt od prémiového výrobcu, ktorý asistuje pri výrobe tých najdrahších herných notebookov.

450 × 400 mm

Rozmery

2 mm

Hrúbka

Textil a guma

Použitý materiál

SteelSeries QcK+

Najobľúbenejšie podložky pod myš

Séria podložiek SteelSeries QcK+ patrí s viac ako 10 miliónmi predaných kusov medzi najobľúbenejšie na svete. Povrch podložky je totiž navrhnutý tak, že sa po ňom presne pohybujú myši s malým aj vysokým rozlíšením snímača.

SteelSeries QcK+

Protišmyková základňa

Podložka sa nesmie na stole pohnúť za žiadnych okolností. Preto je spodná časť SteelSeries QcK+ navrhnutá tak, aby eliminovala akékoľvek pohyby.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 45 cm
Výška 0,2 cm
Hĺbka 40 cm

Určenie

Určenie Kancelárska

Vlastnosti

Materiál Textil, Guma

Farba

Farba Čierna
Kód:  MR074b8
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  63003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16