Obnoviť stránku

SteelSeries Kinzu v2 PRO Edition Žltá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Kinzu v2 PRO Edition Žltá

Myš Steelseries Kinzu v2 Pro Edition bola vyvinutá s pomocou najväčších es eSports sveta . Prirodzene možno spomenúť aj Natus Vincera, SK Gaming, Fnatic a Evil Geniuses. Vďaka spolupráci všetkých žánrových hráčov získate vhodnú podporu StarCraft II, Counter-Strike, DotA, League of Legends, Heroes of Newerth, WarCraft III a Doom. Je vybavený spínačom s tlačidlom Omron , ktorý poskytuje vynikajúcu odpoveď na každú tlač, pričom zabezpečuje neprekonateľný život.

Optický senzor myši pracuje s rozlíšením 400-3200 CPI a dokáže zachytiť pohyb až do 165 cm / s . S touto rýchlosťou skenovania nebude pre vás problémom ovládať ani tých najzúrejších strelcov FPS. Ergonómia myši je všestranná, čo znamená, že ide dokonale na pravú a ľavostrannú . Podporuje najnovší softvér SteelSeries Engine, ktorý vám umožní prispôsobiť takmer všetky nastavenia. Napríklad CPI, tlačidlo Odozva, tlačidlá programu, Vytvoriť profily a ďalšie. Pre bezproblémové posúvanie je myš vybavená špeciálnymi povrchmi, ktoré pokrývajú 16% spodnej časti. Spojenie s počítačom je potom zabezpečené pomocou dvojitého pleteného kábla USB .

Kód:  XXMR077b4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11