Obnoviť stránku

SteelSeries Keyboard 6Gv2 (US)

4,9 34 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Keyboard 6Gv2 (US)

Herné klávesnice SteelSeries 6Gv2 je stelesnením špičkového výkonu a extrémnej odolnosti.Základom všetkého sú mechanické klávesy, ktoré sú takmer nezničiteľné.Ich životnosť 50 miliónov stlačení je približne 10-násobne vyššia, než s akou sa stretnete u konvenčných modelov využívajúcich snímanie pomocou gumových kopulou.Oproti nim máte s mechanickou klávesnicou zaistený taktiež konštantný odpor a oveľa precíznejšie aj konzistentnejší snímanie stlačení.Pre zaznamenanie signálu potrebuje táto klávesnica v skutočnosti o 50% kratšiu dráhu stisku.Jednoducho budete písať rýchlejšie aso poznanie lepšie hmatné odozvou.
Osadené spínače Cherry Black MX sú najodolnejšie a najkvalitnejšie, aké môžete získať na súčasnom trhu.Pri pripojení pomocou rozhrania USB klávesnice zaznamená až šesť súčasne stlačených tlačidiel a odovzdá ich operačnými systému (schopnosť anti-ghosting).Spoločnosť SteelSeries, ale dôrazne odporúča pripojenie pomocou pribaleného PS/2 adaptéra, a to najmä z dôvodu, že pri jeho využití sa funkcie anti-ghosting rozšíri na ľubovoľný počet klávesov.Ďalším dôvodom je eliminácia akejkoľvek odozvy.Pri pripojení PS/2 rozhraním sú totiž signály posielané okamžite pri ich stlačení.
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Layout: US (americký)
Pozlátené mechanické spínače
Životnosť až 50 miliónov stlačení

Pripojenie:

Rozhranie: USB + redukcia na PS2
Dĺžka kábla: 2 m

Prevedenie:

Farba: čierna
Rozmery: 250 x 480 x 43 mm

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní PS/2, USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Americká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový široký
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Farba

Farba Čierna
Kód:  MR079e
Produktové číslo:  64225

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06