Obnoviť stránku

SteelSeries 9H NaVi Team Edition

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries 9H NaVi Team Edition

Máte radi kvalitný zvukový zážitok kombinovaný s maximálnym komfortom? Prémiový headset spoločnosti SteelSeries splní aj tie najtajnejšie sny maximálne náročných používateľov. Jeho uzavretá konštrukcia a komfortné polstrovanie celokožených náušníkov pomáha výrazne redukovať okolitý hluk a umožní vám sústrediť sa na telefonovanie, zvuky herného prostredia, alebo počúvanie hudby naozaj naplno. Integrovaný smerový mikrofón môže byť zasunutý a skrytý v ľavej mušli, čo je ideálne na počúvanie hudby.
7.1-kanálový priestorový zvuk je realizovaný pomocou vysoko kvalitných algoritmov dodávaných USB zvukovej karty. Bohatú a dokonalú zvukovú paletu dokresľuje aj certifikácia Dolby Prologic IIx. Zvuková karta sa k počítaču pripája štandardným portom USB. Z vrchnej strany má dvojicu 3,5mm zvukových konektorov na pripojenie k vlastnému headsetu. Odpojitelnosť je vítaným prvkom, pretože vďaka nej môžete slúchadlá ľahko pripojiť aj k akémukoľvek zariadeniu so štandardnými zvukovými konektormi.

Doplňujúce informácie:

Priestorový zvuk: virtuálne 7.1 kanálový
Ekvalizér: 10kanálový
Podporované OS: Windows, Max OS X
Podporované zariadenia: PlayStation 3/4, Xbox 360 / One, telefóny, tablety

Pripojenie:

Konektory headsetu: 3,5 mm
Konektor zvukovej karty: USB 2.0 (kábel na pripojenie k PC súčasťou balenia)

Kód:  MX042f9ad
Produktové číslo:  61103

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08