Obnoviť stránku

Steba VK 6

4,7 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Steba VK 6

Vákuová zváračka fólií VK 6 kvalitnej nemeckej značky je určená predovšetkým na domáce použitie, ale nestratí sa ani v profesionálnom využití. Výborne poslúži na dlhodobé uchovávanie potravín v mrazničke a chladničke s garanciou 97 % vákua. Vďaka tomu v potravinách zachováte pôvodnú chuť aj arómu. Takto vákuované potraviny majú niekoľkonásobne zvýšenú trvanlivosť v mrazničke z 6 mesiacov až na 2-3 roky napr. pri ovocí, zelenine a mäse alebo pri údeninách či syroch z 1 týždňa až na 5-7 týždňov.
Zváračka poskytuje automatické vysávanie a nepriedušné tesnenie na vrecká do 28 cm šírky. Originálne drážkované fólie sa vyrábajú z materiálu s vyššou hustotou a tiež napomáhajú vytvoriť vzduchotesný spoj, ktorý vydrží oveľa dlhšie ako pri štandardných fólií. Vďaka tomu môžu byť mrazené, varené alebo ich môžete bezpečne použiť v mikrovlnnej rúre. Použité vrecúška jednoducho umyjete a môžete ich opätovne použiť.
Hlavné prednosti:

  • Predĺženie trvanlivosti potravín
  • Opakované použitie vreciek
  • Použitia vreciek v mrazničke, pri varení a vmikrovlnnej rúre
  • Je možné použiť aj iné ako originálne vrecká

Parametre a špecifikácia:
Sací výkon:
16 l/min.
Vákuová pumpa:
60 cm/Hg (-0,8 bar)
Šírka sáčkov:
max. 28 cm
Príkon:
170 W
Rozmery:
34 x 15 x 6,5 cm
Hmotnosť:
1,4 kg
Obsah balenia:
Nôž na fólie

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Zváračka fólií

Vlastnosti a funkcie

Maximálna šírka zvaru 28 cm
Kód:  EPV310b
Produktové číslo:  11833301925
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17