Obnoviť stránku

SteamOne S-Nomad

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SteamOne S-Nomad


SteamOne S-Nomad je ručný naparovač odevov s univerzálnou spojkou na plastovú fľašu a povrchovou úpravou Soft Touch. Vyznačuje sa tým, že žehlí naparovacou metódou, ktorá je oveľa rýchlejšia ako bežné žehlenie. Navyše je k odevom a materiálom šetrnejšia než klasická žehlička. SteamOne S-Nomad sa chváli výkonom 1 600 W. Počas niekoľkých ťahov ľahko vyžehlíte akúkoľvek tkaninu a bez problémov si poradí so všetkými záhybmi nielen doma, ale predovšetkým na cestách. Naparovač je pripravený na prácu už o 45 sekúnd, určite oceníte, že je tiež vybavený špeciálnym háčikom na dvere, univerzálnou spojkou na plastovú fľašu a nádržkou na vodu s objemom 140 ml.

Kľúčové vlastnosti naparovačky odevov SteamOne S-Nomad

  • Pripravený za 45 sekúnd
  • Dve úrovne pary
  • Výstup pary 25 g/min
  • Naparovacia plocha z nehrdzavejúcej ocele
  • Cestovné vyhotovenie
  • Univerzálna spojka na plastovú fľašu
  • Kvalitný hliníkový boiler
  • Špeciálny háčik na zavesenie odevov a kefka na nečistoty
  • Automatické vypnutie

Naparovač v kompaktnom vyhotovení

Teplota pary dosahuje až 98 °C a s naparovačom odevov SteamOne S-Nomad tak možno aj odstraňovať pachy a dezinfikovať, navyše je veľmi šetrný a rýchly – vytvorená para preniká cez látku, a nielen že ju vyžehlí bez poškodenia, ale na odevoch ani nevytvára žiadne odlesky ako klasická žehlička. S týmto naparovačom perfektne vyžehlíte nohavice, košele, saká, obleky, tričká, blúzky, šaty, kabáty a mnoho ďalších.
SteamOne je možné využiť nielen v domácnosti, ale aj na cestách, a to predovšetkým vďaka svojej kompaktnej veľkosti. Pri cestovaní môžete použiť akúkoľvek plastovú fľašu, ktorú pripojíte k naparovačke univerzálnou spojkou. SteamOne nielen vyžehlí, ale aj odstráni zápach z cigariet a zlikviduje baktérie.

Obsah balenia SteamOne S-Nomad

1× naparovač odevov STEAMONE S-Nomad
1× špeciálny háčik
1× univerzálna spojka na plastovú fľašu
1× kefka na prach
1× návod


Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Parný naparovač

Funkcie a vybavenie

Ďalšie funkcie Cestovná verzia
Bezpečnostné prvky Automatické vypnutie

Tech. špecifikácia

Príkon 1 600 W
Parný výkon 25 g/min
Materiál žehliacej plochy Nerez

Farba

Farba Čierna
Kód:  STENO041
Produktové číslo:  SteamOne S-Nomad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17