Obnoviť stránku

Bissell Steam Shot Titanium 2635J

4,1 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
87,90 €

Bissell Steam Shot Titanium 2635J


Bissell Steam Shot Titanium

Výkonný vysokotlakový ručný parný čistič BISSELL Steam Shot Titanium dokonale odstráni odolné nečistoty a baktérie z mnohých povrchov v domácnosti. Možno ho použiť na čistenie kúpeľní, kuchýň, okien, grilov a ďalších miest, kde sa usadzuje špina. Iba s využitím vody z vodovodu a sily horúcej pary v prístroji efektívne upracete každý znečistený povrch. Prístroj ponúka 15 minút umývania bez chemických látok! Bissell Steam Shot navyše obsahuje sadu mnohých nástrojov, s ktorými je upratovanie jednoduché, rýchle a precízne!


Sila pary

Prístroj BISSELL Steam Shot zaisťuje čistenie do hĺbky bez použitia chemikálií len s použitím vody a so silou pary v ručnom prístroji, ktorý zabije baktérie v celej domácnosti. 
 

Rôzne povrchy

Parný čistič využijete nielen na čistenie kuchýň a kúpeľní, ale aj na čistenie okien, ktoré s okennou stierky ľahko a bez námahy vyčistíte.
 

Príslušenstvo

Súčasťou balenia je nádoba na nalievanie, predlžovacia hadica, súprava kief, zúžený nadstavec, okenná stierka, nadstavec na škáry, plochý nadstavec, 2 handričky z mikrovlákna na upratovanie a doplnková dýza.

Bez chémie

Zažratá špina v škárach či zaschnuté mastné škvrny? Už nemusíte kupovať špeciálnu chémiu. Na čistenie teraz postačí sila pary. Prístroj je pripravený už o 60 sekúnd. 
 



Doplňujúce informácie

Kapacita nádoby na vodu:
0,36 l
Dĺžka prívodného kábla: 
4,8 m
Doba nahriatia: 
60 s
Dĺžka predlžovacej hadice: 
0,8 m
Doba chodu: 
15 minút
Hmotnosť: 
1,36 kg


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 050 W
Objem nádoby 0,36 l
Tlak pary 4,5 bar
Kód:  BIS110bb
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1100022730
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06