Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

STATUS 5-dielna súprava vákuových boxov Green

4,6 75 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -6 %
44,90 € 47,90 €

STATUS 5-dielna súprava vákuových boxov Green

Potešte sa usporiadaním v skrini a chladničke maximálne využitým priestorom a čerstvým vzduchom. S týmito praktickými boxmi na každodenné skladovanie ovocia, zeleniny, pokrmov, polievok ušetríte množstvo miesta. Vákuovým skladovaním, alebo odčerpaním vzduchu z balenia pomocou ručného vákuového odsávača, vytvoríte prostredie, v ktorom je trvanlivosť potravín predĺžená. Kúpou tohto 5-dielneho setu uchováte vaše potraviny dlhšie čerstvé a zdravé.

Kľúčové vlastnosti vákuovačky STATUS 5-dielny set vákuových boxov Green

  • Vákuovačka STATUS je praktický pomocník do každej kuchyne
  • Súprava určená na skladovanie potravín a predĺženie ich trvanlivosti v surovom aj varenom stave
  • Vákuová balička udržuje vitamíny, minerály, živiny a sú zachované aj chute
  • Ručné vákuovanie
  • Minimalizuje množenie baktérií
  • Vákuovačka potravín zabraňuje šíreniu pachov v chladničke alebo mrazničke
  • Kvalitný tritánový materiál
  • Možnosť umývania v umývačke riadu či vloženia do mikrovlnnej rúry (bez veka)
  • Nádoby s objemom 0,5/0,8/1,4/2 l

Prestaňte plytvať s jedlom a vyskúšajte ich uskladniť pomocou vákuovačky STATUS

Vedeli ste, že priemerný Európan vyhodí až 90 kilogramov potravín? Hneď niekoľko stoviek až tisíc eur tak skončí v odpadkovom koši. Obstaraním vaukovačky STATUS však môžete toto plytvanie s jedlom výrazne znížiť. Myslite ekonomicky aj na životné prostredie.

Jednoduchý proces vákuovania potravín či nápojov

Ako vlastne funguje vákuovanie? Tento proces spočíva v odstránení nadbytočného kyslíka, ktorý odstránite pomocou priloženej pumpy. Vďaka váukovaniu vo vákuovačke STATUS tak výrazne predĺžite životnosť skladovaných potravín. Vákuovať môžete mäso, syry, ovocie, cestoviny, kávu, nápoje a mnohé ďalšie.

Viac miesta a čerstvejšie potraviny s vákuovými boxmi STATUS

Tiež patríte medzi nadšencov škatuľkových diét? Potom je pre vás vákuovačka STATUS tou správnou voľbou. Proces vákuovania zamedzuje množeniu baktérií a zabraňuje šíreniu pachov v chladničke alebo mrazničke. Vďaka vákuovaniu si navyše potraviny zachovajú všetky telu prospešné látky, vitamíny a minerály. Odsatím vzduchu sa zabráni predčasnej oxidácii, vďaka čomu vydržia potraviny až 4× dlhšie.

Široký výber nádob

Na výber máte zo 4 obdĺžnikových boxov s objemom 0,5 l, 0,8 l, 1,4 la 2 l. K boxom bola taktiež pribalená vákuová pumpa, ktorou odsajete prebytočný vzduch, a tak udržíte vaše potraviny dlhšie čerstvé. Materiál, z ktorého sú boxy vyrobené, je z vysoko kvalitného tritánu, ktorý je pre potraviny neškodný. Navyše môžete boxy umyť tradičnými čistiacimi prostriedkami alebo v umývačke riadu. Musíte si len dať pozor, aby ste nepoškodili tesnenia a ventily, ktoré sú vyrobené zo silikónu a ABS plastu.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ručná vakuovačka

Vlastnosti a funkcie

Súčasť balenia Nádoba

Materiál

Materiál Plast

Typ produktu

Typ Súpravy
Tvar Obdĺžniková

Objem

Celkový objem 4,7 l

Materiál

Materiál dózy Plast
Materiál veka Plast

Vlastnosti

Vhodná do Mikrovlnnej rúry, Umývačky, Mrazničky
Vlastnosti Tesniaca, Vákuovacia
Veko S klipmi

Balenie

Obsah balenia Veko
Počet kusov 5 ks
Kód:  STAC009
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  STA 157531

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02