Obnoviť stránku

Starblitz WIZZ 100 čierny

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Starblitz WIZZ 100 čierny

Starblitz WIZZ 100 je výborne premyslený batoh pre fotografov. Je určený pre fotoaparát a príslušenstvo, ktoré pri fotografovaní nutne potrebujete. Batoh je ušitý z pevnej tkaniny, ktorá odolá vode, prachu aj mechanickému poškodeniu. Ochráni váš fotoaparát pred pádmi a poškriabaním. Tento fotobatoh je prispôsobiteľný každému fotografovi, vnútri nájdete tvarované miesto pre fotoaparát a niekoľko ďalších priestorov pre objektívy a ďalšie príslušenstvo. Pre ďalšie príslušenstvo, ako sú napríklad SD karty a káble slúžia dve priestranné sieťované vrecká.

Kľúčové vlastnosti fotobatohu Starblitz WIZZ 100 čierny

  • Praktický a dobre premyslený fotobatoh
  • Rýchly a jednoduchý prístup k fotoaparátu
  • Pohodlná čalúnená zadná časť batohu
  • Brušný popruh
  • Súčasťou balenia je pláštenka pre batoh
  • Možnosť uchytenia statívu
  • Malé vrecko pre mobilný telefón na čelnej strane batohu

Váš fotoaparát bude ako v bavlnke

Batoh je čalúnený, a tak sa o svoje zariadenie nemusíte báť, po celú dobu vašej cesty bude úplne v poriadku. Na hornej strane batohu nájdete veľké pútko pre prenášanie v jednej ruke, na zadnej strane potom dvojicu popruhov pre prenášanie na chrbte. Batoh tiež disponuje brušným popruhom pre istejšie prenášanie. Na čelnej strane je malé vrecko pre mobilný telefón, ktorá sa zapína pomocou nepremokavého zipsu. Batoh Starblitz ponúka celkom osem deličov a dve úložné miesta, je určený pre fotoaparát s objektívom. Je tu miesto aj pre blesk, teleobjektív a nabíjačku. So sebou môžete pohodlne prenášať aj statív, a to vďaka premyslenému pútku, ktoré sa nachádza na prednej časti batohu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 40 cm
Vnútorná šírka 26 cm
Vnútorná hĺbka 16 cm

Počet komôr

Počet komôr Jednokomorový

Vlastnosti

Počet vreciek 3 ×
Užitočné vlastnosti Odolnosť voči dažďu, Držiak na statív, Malé vrecká na batérie, pamäťové karty a pod.
Kód:  OW223b1
Produktové číslo:  WIZZ100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12