Obnoviť stránku

Starblitz TS-590

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Starblitz TS-590

Statív Starblitz TS-590 je ideálnou voľbou pre fotografa vlastniaceho digitálnu zrkadlovku s klasickým objektívom, ktorý chce robiť kvalitné a ostré snímky či natáčať zaujímavé videá. Produkt je primárne určený pre amatérskych fotografov ale aj ostrieľaný profík si ho iste obľúbi.

Kľúčové vlastnosti

  • Statív pre fotoaparát s váhou až 4 kg
  • Ľahké nastavenie do požadovanej výšky
  • Pištoľová guľová hlava
  • Jednoduchá aretácia dĺžky nôh
  • Praktický háčik

Foťte ostré snímky

Statív možno veľmi ľahko a intuitívne používať. Starblitz TS-590 je opatrený pištoľovou guľovou hlavou, ktorá umožní plynulý pohyb s fotoaparátom. Nohy boli opatrené protišmykovými gumovými zakončeniami a systémom pre ľahkú aretáciu dĺžky. Na spodnej strane tiež nájdete malý háčik, ktorý môže byť využitý v prípade potreby statív zaťažiť pre väčšiu stabilitu. Produkt môže byť osadený zariadením s maximálnou hmotnosťou 4 kg. 

Produkt dosahuje maximálnu dĺžku až 142,5 centimetrov. V zloženom stave naopak meria iba 49 cm a váži 1,18 kg. Vďaka týmto parametrom môže byť pohodlne pripevnený na batohy či batožinu od značky Starblitz. 

 

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh statívu Tripod

Vlastnosti

Maximálna výška 142,5 cm
Transportná výška 49 cm
Maximálne zaťaženie 4 kg
Hmotnosť 1,18 kg
Statívový závit 1/4"

Materiál

Materiál Hliník

Statívová hlava

Druh statívovej hlavy Guľová

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Puzdro
Kód:  STZ1600d1
Produktové číslo:  TS590

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11